Napsat recenzi

Naše dovolená

Recenze hotelu Ledra Beach Hotel Louis **** (Kypr - Paphos - Paphos)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 180x
Recenze se líbila: 332 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj pokoj
  • :) :)
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • z pláže k hotelu z pláže k hotelu
  • bazén u hotelu bazén u hotelu
  • u hotelového bazénu u hotelového bazénu
  • výhled z pláže výhled z pláže
  • na pláži na pláži
  • na pláži na pláži
  • moře moře
  • pláž pláž
  • pláž pláž

Tento hotel jsme vybrali kvůli tomu, že jsme chtěli být hned u pláže a nemuseli jsme nic řešit. Splnilo to nad očekávání. :-) Zkrátka parádní dovolená v příjemném prostředí, krásném hotelu hned u pláže.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel je velmi krásný. Velká prostorná recepce, kde nás přivítali drinkem hned po příjezdu. Chodby, kde jsou pokoje, mají koberce a to oceňuji. Náš pokoj byl čistý, koupelna prostorná s velkým zrcadlem. Prostor, kde byla postel, byl menší, ale dobře seskládaný, postel byla velká a moc příjemně se na ní spalo. Na pokoji je varná konev, hrnky, lžičky a denně plná lednice. ( Voda, Pepsi, Džus, Sprite) Upozorňuji, že nemají evropské zásuvky např. na nabíjení mobilu. (Možno koupit v hotelovém butiku a nebo přes cestu v Marketu)

Velmi se mi líbil balkon s výhledem na moře, kde bylo posezení a dostatečný prostor i na kočárek, který jsme se sebou měli.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně - pestré, možné vyzkoušet, jak místní suroviny, tak i Evropské - nám známé.Velmi mi chutnala káva, palačinky, ryby, ovoce (banány-vynikající) vše bylo čerstvé a všeho bylo hodně. Taky mi velmi chutnaly džusy, freshe, čerstvá zelenina, vajíčka a bramborové placičky.

Obědy - dá se jít na oběd v prostorech restaurace, ale i venku u bazénu, kde je bar- venkovní restaurace. Vzpomínám na úžasné hamburgry, těstoviny s omáčkou, pečené maso, kukuřici, bagetky, salát coleslaw a jiné....Bylo velmi příjemné zažit "rituál" čaje v 17.hod. s bábovkou, sušenkami...

Večeře - každý večer byla večeře pestrá, čerstvá a opět velký výběr všeho. My jsme vyzkoušeli mnoho druhů mořských plodů, fresh džusů a ráda vzpomínám na pečené maso s pomerančovou omáčkou - ta byla luxusní.

Všechna jídla jsou formou bufetu a to za nás moc chválím - dávali jsme si menší porce a díky tomu jsme mohli vyzkoušet mnoho druhů jídla.

Ještě bych ráda dodala, že opravdu po celý den bylo k dispozici jídlo, všeho bylo dost.

A mají velmi chutnou zmrzlinu a míchají poctivé drinky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení hotelu bylo krásné a hlavně byl v celém hotelu opravdu pořádek, čisto, vůně a klid. Měli mnoho doprovodných programů- hry u hotelu, masáže, večery v tématech a jiné..

Můžu napsat, že je to velmi dobře rozmístěné a nic není k sobě daleko i když je hotel velký. Co se týká personálu, tak můžu s klidným srdcem a moc ráda napsat, že byli všichni velmi příjemní, milí, ochotní a vždy s úsměvem. Paní uklízečky nám každý den vždy krásně uklidily pokoj a vždy něco zajímavého vytvořily. Bylo to skvělé se vrátit na pokoj s takovým očekáváním co nám připravily. :-)))

Paní recepční, pánové i slečny a paní na baru, obsluha v restauraci, pan manager = 300%

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je čistá s pískem, lehátka a slunečníky a moře je prostě dokonalé. Líbí se mi postupná hloubka do moře. Dá se samozřejmě jít na vodní skútr ( Já byla - doporučuji - je to zážitek) a i jiné atrakce...

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Upravená zeleň, plno kytek, palmy. Přes cestu u hotelu je Market, kde se dá koupit vše možné. Já kupovala dceři pleny, kojenecké mléko a skleničky s jídlem a vše 100%. Taky je hned u hotelu zastávka autobusu, který nás za 1,50 Eur/os převezl do města, kde to stojí taky za prohlídku a procházky. Pevnost, Archeologický park....aj

Taky je u hotelu, tak 3 min. chůze půjčovna aut, kol, čtyřkolek, mopedů aj...

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Já i moje rodina jsme byli velmi spokojeni se vším a vzpomínáme na tuto naši dovolenou moc rádi a děkujeme všem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Paphos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání