Napsat recenzi

Naděžda Gerstendörferová

Recenze hotelu Veronica Hotel *** (Kypr - Paphos - Paphos)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 237x
Recenze se líbila: 372 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Afroditina pláž Afroditina pláž
  • pláž pláž
  • za památkama za památkama

Miluji Řecké ostrovy a na Kypru jsem byla poprvé . Ubytování jsem čekala o trochu lepší ale jde o krásu ostrova , moře , slunečného podnebí a o nové poznání a odpočinek.

Ubytování  průměrně (4/5)

pokoj v 1.patře dost malý pro dvě osoby spolubydlící měla věci v kufru do skříně se vešly jen šaty- na běžné oblečení jako trika šortky a jiné prádlo nebyly police.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

snídaně byly stále stejné a večeře byly bez fantazie čekala jsem víc řecké jídlo a více druhů ovoce .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Poprvé jsem si nebyla jistá jestli jsem na Kypru nebo někde jinde . Na pozdrav odpověděl málo kdo a to ještě nejistě. o úsměvu nemůže být ani řeč a to už od recepce až po pokojské . Ručníky měnila pokud jsme si řekli. Jinak bylo uklizeno.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře nádherné pláže super Pláže kde jsou lehátka na trávě mě velice potěšila

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Klidné prostředí , krámky a taverny nedaleko , autobusová zastávka z které se dalo jezdit městskou dopravou jak za zábavou tak i za památkami a na krásné pláže..

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Krásná dovolená na kterou budu dlouho vzpomínat

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Ivan K.: celkově 5 za průměr 3,8 ...? - 5. 4. 2018 14:02

Vážená dámo, velice se omlouvám za upřímnost, ale ty počty Vám fakt nejdou... ! Dovoluji si připomenout, že hodnotíte/me HOTEL + nejbližší okolí - nikoliv celou vlastní dovolenou, či celou zemi. Opravdu nerozumím tomu, že pokud hodnotíte ubytování + vybavenost jako pouze průměrné, stravování "pouze dobré" a jen (a to ještě vzdálenější) okolí + pláž/e, které nepatří k hotelu jako výtečné, je celkový dojem "recenze hotelu" MAXIMUM. Proč proboha připojíte k hodnocení hotelu fotografie Afroditiny pláže, která je sice opravdu nádherná /sám jsem tam též byl/, ale která nemá s předmětným hotelem pranic společného a navíc je značně daleko ? Pro případné zájemce o pobyt by určitě byla objektivnější informace, že hotel nemá ŽÁDNOU vlastní pláž (a ta nejbližší je fakt dost ubohá, i když v blízkosti je řada opravdu pěkných pláží - ty s lehátky na trávě ale přísluší jiným hotelům !!!). Z vlastní zkušenosti /listopad 2016/ pak s Vámi souhlasím, že Kypr je nádherná země, ubytování na okraji Paphosu je opravdu výhodné pro vlastní aktivity a díky přehledné BUS dopravě umožní široké individuální možnosti, ale pokud jde o vlastní hotel Veronica, tak jsem byl převážně zklamán. Stejně jako Vy hlavně s ubytováním, vybavením a šíří stravovací nabídky. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Paphos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání