Napsat recenzi

Sempati Severní Kypr

Recenze hotelu Sempati Hotel *** (Kypr - Kyrenia - Lapta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 3 587x
Recenze se líbila: 634 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám líbila. Mělo to však své mouchy :) nicméně jsme si řekli, že si dovolenou nenecháme ničím a nikým zkazit.

Ubytování  průměrně (4/5)

Původně jsme měli být ubytovaní přímo v hotelu (dle smlouvy cestovky). Ubytovali nás ale v přilehlých apartmánech, které ale byly v pořádku, příjemné, s klimatizací. Obsluha hotelu Vám bude neustále říkat, že vše zařídí tomorow, ale jak jsme zjistili, na Kypru to mnohdy znamená nikdy :) nejen v této oblasti. Nakonec jsme byli rádi, že jsme bydleli v klidných a příjemných apartmánech - viz. foto.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava byla velmi dobrá. Snídaně formou bufetu - ovoce (hlavně melouny), zelenina, vajíčka, uzeniny, pečivo, místní sýry, bábovky, cereálie, pití, káva, mléko..... Večeře opět formou bufetu - velmi dobré + výběr ze dvou servírovaných jídel. Pití k večeři placené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál příjemný, až na ředitele hotelu "Paša" a někdy náladovou recepční z Moldávie :) anglicky většina umí dobře, vždy se domluvíte. Na fotkách před odletem vypadalo vše mnohem větší :) nepochopitelné co jsme zažili - na hotel si NESMÍTE přinést nic z venku z potravin či pití, okamžitě vás zastaví obsluha hotelu, zakáže vám to, nepustí vás dovnitř. Pokud se vám podaří něco pronést, pečlivě uschovejte! Pokojová služba vše vyhodí. Nerespektují, že potřebujete vodu na zapití léků atd. Dokonce nám vyhodili vodu koupenou v hotelu! To pokládám za neskutečnou drzost. Ještě při tom, když v jejich restauraci a baru běžně utrácíte.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

Moře krásné. Až na to, že si místní lidé neváží krás přírody, kterou mají a občas v moři plavou odpadky, hlavně plasty. Zřejmě je vyhazují z lodí. Nikdo pláž neuklízí. Koše přetékají. Takže po tom, co jsme si z moře uklidili :) většinu plastů a odpadků, moc pěkné. Pláž kombinace písek, oblázky. Lehátka a slunečníky úsměvné - asi 8 kusů a né v moc dobrém stavu. Chodili jsme k baru a bazénu hned nad pláži, které patří k jinému hotelu, ale vše bez problémů. Jsou tam i sprchy, kde se můžete osprchovat z moře a dát si u baru něco k pití.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Příroda nádherná. Jen když se podíváte kolem sebe, všude odpadky. Turisté nosí v rukách odpadky několik kilometrů a po té to vzdají, protože koše nikde a odpadky většinou přihodí k ostatním. Směrem do Kyrenie je to čistší. Doporučuji market u hlavní cesty kousek od hotelu "u Ahmeda " :) a přilehlou rodinnou restauraci, kam jsme chodili občas na oběd a je tam příjemné koupání v pěkném bazénu. V okolí hotelu je několik koček a psů, o které se nikdo moc nestará. Dávali jsme jim vodu a občas přinesli něco od večeře a koupili konzervu. Psi s námi ráno chodili běhat, přilnuli k nám a my k nim. Bylo to těžké loučení :( snad se o ně někdo stará...

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem si nesmíte nechat zkazit :) My moc vzpomínáme na zážitky s našimi zvířecími kamarády, krásnou přírodu, moře a výlety. Velké negativum je délka letu (z Prahy odlet 23:00 a na hotelu následující den v 7 ráno - strašný). Mezipřistání v Turecku Antalya. Severní Kypr není mezinárodně uznaný. Není v Evropské Unii. Pro cestu na Severní Kypr musíte mít platný pas. Délku platnosti pasu neřeší. Doporučujeme výlet na poloostrov Karpaz na Golden beach. Nádhera. Do Kirenie jezdí místní autobusy každou chvíli. V Kyrenii krásný hrad a přístav, uličky s trhy. Peníze je možné vybrat z bankomatů. Wi-Fi v hotelu prakticky nefunguje. Hotel a pokoje čisté, WC ok.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání