Napsat recenzi

light all in v ACAPULCO RESORT CONVENTION & SPA HOTEL *****

Recenze hotelu Acapulco Beach Resort Spa & Sports ***** (Kypr - Kyrenia - Catalkoy)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 047x
Recenze se líbila: 861 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Parádní plážová dovolená s dětmi/5let/, týdenni pobyt s *****-září 2015

Jeli jsme na last moment,upřímně jsem po recenzích měla trochu obavy...naprosto zbytečně!Nádherná pláž,komfortní ubytování,nadbytek výborného jídla,za naši rodinu nemáme opravdu na co si postěžovat a to nejsme nenároční klienti

Kdo chce mít klidnou pohodovou plážovou dovolenou s teplým čistým mořem,tak tohle je správná volba :)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Dle CK jsme měli rezerovaný bungalov 2+2,na místě jsme dostali hotelový pokoj v části Pine Court .Prostorný pokoj,denně uklizený,čisto,bez ztráty hvězdičky:)

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

bohatý výběr všeho,denně ryby,více druhů a ůprav masa,pro děti jsme zase ocenili ,že byla denně bramborová kaše/luxusní:)/,hranolky a těstoviny.Nekonečná spousta zákusků,dortíku...strašně dobrých:) a obr výběr salátu,olivy,zelenina teplá i čerstvá.

Vynikající jídla,ráno vajíčka na nekolik zbůsobů,vynikající grilovaný sýr.Děti milovaly lívanečky s čokoládou a sušené meruňky...rozhodně si tam musel pochutnat snad každý!

A bylo to vidět :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotelový areál neskutečně čistý,žádné odpadky na zemi,ani suché listy z keřů,nic!

Cestou do restaurace jsme volěly oleandry a vše další kvetoucí-krása!

Ráno jsme viděli celou četu zahradníků a vše čistili,zametali,stříhali živé ploty,opravdu je vidět,že o vše je pečováno.

V areálu se pohybovalo pár koček,ale luxusně vykrmených a nikoho neobtěžovaly,v restauraci uvnitř určitě nebyly!

Večer tanečky pro děti s aminátory,to se holkám líbilo :)

No a lunapark!Ten se platil,ale to byly nakonec jediné peníze,co jsme tam utratili:) a rozhodně nejsou namístě obavy z "light all in"

Nechápu,jak někdo v recenzi psal,že s dětmi budete tam hladovi!!

Jídla přebytek a pití zdarma v plážovém baru,dostupném odevšak snadno a rychle,od pláže i bazénu je to kousíček.Dobé pivo,džusy z krabic,limonáda z plastu typu Fanta,pak čepované nápoje typu Cola,Tonic,kafe i preso z automatu,akolkoholu asi 5 druhů.

U oběda i večeře velká balená voda,ani jsme nestíhali vypít.

Byli jsme více krát na all in,nevidím podstatnější rozdíl-snad je,že zmrzlina nebyla zahrnuta,ta se dala koupit.A mezi jídly ,že nebyl snack-no upřímně nechápu,kdo by měl po snídani či obědě ještě v žaludku místo na snack :))

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

luxusní pláž,čisté teplé moře ,za celý týden jen 1x míííírné vlny,takže ideální pro malé děti,starší nebo hůře pohyblivé..

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Areál je něco jako oáza ráje ,oplocený ,hlídaný,krásný.

Okolí jsme viděli až na zpáteční cestě na letiště-pustina,nikde nic,sucho,prašno,hornato.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dovolená v Acapulco rozhodně stojí za to,pokud vám vyhovuje to,co nám-krásná bezpečná pláž pro děti,pozvolný vstup,píseček,teplé klidné čisté moře a výborné jídlo.

A hlavně klidné spaní!! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání