Napsat recenzi

Hotel slušný

Recenze hotelu Acapulco Beach Resort Spa & Sports ***** (Kypr - Kyrenia - Catalkoy)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 352x
Recenze se líbila: 1 098 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pro začátek ,pouze CK ***** má v katalogu psáno že hotel nabízí plnou penzi s nápoji,ostatní CK píšou ALL ,což je trestuhodné.Neboť se pak všichni vozí po hotelu a nadávají na personál který se může strhat.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

hezké ,prostorný pokoj ,bylo nás tam 2 dospělí a 3 děti ,vešli jsme se a nepošlapali.Denně doplněna mýdla +šampony a hyg .potřeby.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava excelentní,mám za sebou hezkou řádku dovolených ,ale tohle najde těžko konkurenci,vše čerstvé ,chutné .Absolutně bez jakýchkoli zažívacích potíží

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál úplně milý ,jací budete vy takoví budou i oni.Za 2eura nám čepovali do petky vodku s džusem na pokoj ,popíjeli jsme před chaloupkou. Uvnitř spaly děti .Jediné mínus schází posezení před bungalovem.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

moře naprostá senzace, teplé ,čisté pro děti stvořené ,žádné brutální vlny .

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Areál krásný udržovaný.Kolem pusto prázdno s procházkami se rozlučte jste odřezaní od světa.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nám se mooooc líbilo.Ráda bych se někdy vrátila.

Dojem kazí pouze přepravní společnost která mluví pouze anglicky pro starší spoluobčany neřešitelný problém,dále nesmyslné mezipřistání,které protáhne let o hodinu a víc,to samé cesta zpět.Sedíte s malými žíznivými dětmi a čekáte až se vymění posádka,pak vám vrazí asi za další hodinu 1,5 dc pohárek džusu a nazdáááááár.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 88 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jarda: bez problémů - 22. 7. 2014 13:35

Tak po turecké letecké společnosti těžko můžete chtít, aby její peersonál mluvil česky :-) Česká společnost tam létat nemůže, protože Severní Kypr je mezinárodně neuznaný stát... A to je i důvod onoho mezispřistání v Antalyi, přímé léty ze zemí EU nejsou možné. Nám ta přestávka v obou směrech trvala cca 30 minut, žádný problém. A to ani s vodou. Stačí si zazvonit na letušku (stewarda) a vodu vám přinese kolikrát chcete... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání