Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Acapulco Beach Resort Spa & Sports ***** (Kypr - Kyrenia - Catalkoy)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 031x
Recenze se líbila: 847 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Dovolená na Kypru byla perfektní! Dopředu jsme věděli, že nechceme poznávací dovolenou, ale relaxační, naše očekávání splnila na výbornou! Pokud někdo napíše nějaké negativní komentáře, tak by nás zajímalo, jak bydlí doma :-) Hotelové služby perfektní, personál příjemný a pracovitý, vše kousek od sebe (ubytování, jídelna, recepce, bazény s tobogány, moře), lehátek dostatek, zábavy také, v plážovém baru výborné drinky... Moře teplé, někdy i pěkné vlny, bazén čistý a teplý, vířivka bez chyby ;-), tobogány nepřeplněné, prostě vše super! Je pravda, že o víkendu bylo u moře více lidí, a proto zvířené, protože se sem jezdí koupat místní obyvatelé, ale nijak to nenarušilo naše pohodlí - lehátek bylo dostatek. My jsme bydleli v bungalovu a nakonec jsme za něj byli rádi - blíž k jídelně i k moři, v krásném stinném prostředí a v klidu - byly slyšet pouze cikády.

Jediné, co nebylo příjemné, bylo mezipřistání v Anthalyi, kde se čeká 50 minut, ale protože jsme s tím dopředu počítali, dalo se to vydržet :-) - let trvá z Prahy do Antalye 3 hodiny + 50 minut mezipřistání + 50 minut let na Kypr - nazpátek už se každý těší domů, proto se to zdá dlouhé.

Jediné, co bychom vytkli, bylo to, že pobyt byl na 12 dní, ale ve skutečnosti jsme 1. den letěli až 20:45 - takže noc strávená v letadle a ubytování až ve 4 hodiny ráno 2. den! Poslední, 12. den, jsme si užili pouze půlden, odjezd z hotelu ve 13 hodin a přílet do Prahy 19:30 - zde bylo nepříjemní horko v Ercanu (letiště na Kypru) - z odletové haly jdete přes rozpálené letiště (na slunci cca 50°C) a zpoceni nasednete do letadla, do něhož se valí horký vzduch z obou otevřených dveří - jistě si dovedete představit, jak cestující vypadají :-)

Naše doporučení?

Určitě ano!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme bungalov a byli jsme moc spokojeni. Je to klidnější bydlení ve stinném klidném prostředí, všude blízko. Kdo nechce chodit do mírného kopce, může využít hotelový bus - jezdí od jídelny po celém komplexu :-)

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Nemělo chybu. Každý si musel vybrat, jídlo jak "jejich", tak evropské. Kdo si stěžuje, zajímalo by nás, co si vaří doma :-)

Široká nabídka zeleniny, jak dušené, tak čerstvé, maso střídali, ale vždy bylo nějaké dietní (kuře, ryba), různé smažené, omáčky, míchané se zeleninou, sushi, krabí, makrely, losos, jehněčí, karbanátky, čevabčiči... Z ovoce neomezeně melouny, jablka a pomeranče. Sladkostí plný pult!

Nejhorší byli turisté, kteří si naložili plné talíře a nechávali to pak rozvrtané na stole!!!

Prosba k Čechům a Slovákům: naučte se základní anglické fráze - česky ani slovensky na ně nekřičte, když si poroučíte v baru, co chcete namíchat - akorát nás jako národ ZESMĚŠŇUJETE!!! A NEKŘIČTE PROSÍM, KDYŽ SE BAVÍTE, AŤ NEJSME POVAŽOVÁNI ZA NEURVALCE!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Usměvaví, komunikativní, slušní, pracovití!

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž písečná, pozvolný vstup do moře, moře čisté a teplé, občas vlny, báječné!

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Mimo hotel jsme jeli pouze do Kyrenie, kde jsme nakoupili trička turecké kvality a rifle. Prý se nesmlouvá, ale obchodník na nižší nabídku přistoupil. Hovoří anglicky, někdo německy a rusky.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Výborný! Super!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana: moře - 7. 8. 2015 11:54

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda jsou v moři kameny.Budou potřeba boty do vody? Jedeme se 4.letým dítětem, tak zda je máme koupit. A ještě otázečka - jak je to s vodou na palubě letadla? Vím, že dostaneme jen malé množství, ale lze dokoupit? Děkuji mockrát, budu ráda, pokud mi odpovíte. reagovat

ka.li: Re: moře - 7. 8. 2015 15:47

Dobrý den, boty do vody potřeba nejsou, pouze doporučuji na přechod po horkém písku - od moře k lehátkům a k jídelně... V odletové hale, těsně před nástupem do letadla, je automat - zde si můžete "jejich" vodu či jiné nápoje (cola...) koupit. Totéž platí pro zpáteční cestu. V letadle pití také podávají, ale až cca po 30 minutách letu Praha - Antalya. reagovat

Hana: Re: Re: moře - 9. 8. 2015 11:24

Děkuji mockrát za rady, letíme z Brna, ale snad to bude podobný. Mějte se hezky. Přeji hezký den. reagovat

ka.li: Re: Re: Re: moře - 9. 8. 2015 13:24

Určitě pak napište, jak se Vám dovolená líbila :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání