Napsat recenzi

Acapulco Resort - all inclusive ani náhodou

Recenze hotelu Acapulco Beach Resort Spa & Sports ***** (Kypr - Kyrenia - Catalkoy)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 639x
Recenze se líbila: 1 149 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • to je výsměch!!!! - bar v programu all inclusive - trapný to je výsměch!!!! - bar v programu all inclusive - trapný

Pěkný hotel, pěkné počasí a teplé a čisté moře - toto je super. Ovšem nabízené all inclusive není ALL INCLUSIVE, ale celkem slušná plná penze. Pro rodinu s dětmi bych nedoporučil tento hotel ani náhodou. Pokud někdo pravidelně cestujete s nabídkou all inclusive, tak mi jistě dáte za pravdu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Byl jsem v hotelu. Apartmány - byl jsem se podívat a za ty peníze bych čekal něco lepšího.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Hodnotím pouze snídani, oběd a večeři - tedy plnou penzi - spokojenost.

Ostatní - tzn. to, co by mělo být součástí all inclusive je prostě jedna velká katasrofa. Přes den funguje jeden zaplivanej bar na konci resortu - říkají tam tomu AMPHITHEATRE a dostanete tam nápoje do kelímku - jako opravdový "SOCKY". Tvrdí, že je to Coca-cola a Fanta, ale tomu snad věří jen oni. Večer přichází na řadu opět sockoidní bar s nápoji opět do kelímků jako někde na fotbale. Nečekejte nikdo mimo stanovené časy pro velkou jídelnu v plné penzi zmrzlinu nebo nějaké občerstvení v podobě nějakého jídla (zelenina, ovoce atd.). V barech u bazénu a pod hotelem si vše vážení platíte. To je all inclusive jako noha. Foto toho krásného baru přikládám v příloze pro pobavení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Pokoje jsou velmi slušné, personál až na recepci byl výborný. Na recepci jsem musel čekat na jediného přívětivého recepčního, jinak ostatní nic moc. Škoda, že jsem si nenapsal jeho jméno, protože byl ho musel výslovně pochválit. Zachránil to za všechny.

Příklad: nedostali jsme při ubytování karty na venkovní osušky a když jsme je chtěli dodatečně, tak nám je nikdo na recepci nechtěl dát. Až přišel do zaměstnání právě chválený recepční a bez mrknutí oka nám je dal. Copak klient při ubytování ví, že má dosat 2 karty na vstup do pokoje a karty na venkovní osušky na počet osob?

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž a moře - super. Moře čisté a teplé. Užil jsem si tam jak klidné moře, tak i moře s vlnami - ty byly parádní.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Radost z moře a celkem slušné jídlo v plné penzi. All inclusive to však není. Cestovní kanceláře by to měly okamžitě napravit, jelikož lidi recenze čtou a toto by mohlo plno klientů odradit. Stačilo by jen do programu all inclusive přidat všechny bary s omezenou nabídkou a zmrzkou zdarma, která tam nebyla stejně nijak závratně dobrá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 61
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání