Napsat recenzi

půl na půl

Recenze hotelu Riverside Garden Resort Hotel ***** (Kypr - Kyrenia - Alsancak)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 111x
Recenze se líbila: 393 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

hotel krásný, all inclusive neodpovídá popisu

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Krásné pokoje s balkonem, klimatizace, jen u nás byla hodně cítit kanalizace (u kamarádů to nebylo), ale člověk si zvykne.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zaplaceno all inclusive s popisem, že krom snídaně, oběda a večeře je rozlévané pití, během dne lehké občerstvení atd. To je mylná informace. Jedná se pouze o plnou penzi s pitím, kdy si musíte vystát frontu i na prázdný kelímek společně s platícími klienty, abyste si následně mohli natočit limonády či vodu. V průběhu dne nic nedostanete a když budete mít oběd ve 12, abyste pak stihly autobus na pláž, máte to 7 hodin bez jídla, protože je večeře v 19:30. Pro děti dlouhá doba a na zaplacené all inclusive s jiným popisem služeb, které si zaplatíte, jste v podstatě ošizeni. Jídlo je jinak moc dobré, ale neočekávejte výběr ryb či mořských plodů. Ryba (balik) je vždy jen jedna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vše v pořádku, personál milý.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře je krásné, ale daleko. Žádné 2 km, ale minimálně 4 km. Svoz autobusem 15 min. (nastupuje se ale asi půl hodiny, protože se tam lidé nevejdou) pouze 2x denně i přes informace, že jezdí vícekrát. Autobus je přeplněný a lidé se mačkají. Ráno jede v 10:30 a vrací se cca ve 13:30. Na oběd, který končí ve 14 hod. je tak, když to jde dobře, 20 minut, což je velmi málo času a už vás upozorňují gongem, že je konec. Druhý autobus jede kolem 13 hodiny a vrací se kolem 16 hod.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

výhled na hory, v blízkosti market mající otevřeno do 22 hod.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hotel krásný, ale dopředu zaplacené služby (all inclusive), které na místě nedostanete. Příště bych volila polopenzi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání