Napsat recenzi

Long Beach Resort - Výborné

Recenze hotelu Long Beach Resort Hotel *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 371 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z našeho domečku Pohled z našeho domečku
  • Pláž Pláž
  • Pláž Pláž
  • Západ slunc Západ slunc
  • Pláž plná mušliček Pláž plná mušliček

Naprosto úžasná dovolená, žádné animační programy, klid a pohoda perfektní místo na silnou odpočinkovou dovolenou, večerní koupání v bazénu s příjemnou noční atmosférou, vše ve velmi klidném a nikým nerušené prostředí.... doporučuji lidem, kteří mají rádi klid a chtějí si odpočinout od městských částí. Absolutně jsme si to užili. Místo s krásně udržovanou zahradou.... měli jsem i částečný výhled na moře ... doporučuji bungalov s výhledem musí to být nádhera, ale i tak to bylo velmi příjemné .. naprostá spokojenost.

Odlet z Prahy do Alanye (Turecko-mezipřistání čekali jsme zde 1,5 hod) (nepříjemné ale dalo se to přežít nazpět se čekalo už jen 30 min ) cesta do hotelu cca 40 min v klimatizovaném autobuse vše OK , ubytovaly nás ihned po příjezdu, žádné čekání jak v jiných přeplněných resortech.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Čisté - prostorné ubytování, každý den proběhla výměna ručníků a výměna prádla, které krásně vonělo.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Myslím si, že jsme zde našli to co jsme chtěli nejsme nijak nároční klienti na jídlo ale byla zde kvanta hovězího masa, rýže, brambory, bramborová, kaše, těstoviny aj... turecko-řecko-evropská kuchyně , každy si zde vybere to co mu chutná. Jídlo bylo vždy pravidelně doplňováno. Plno zeleniny, okurky, rajčata, saláty, sýry aj... ovoce , pomeranče, melouny

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Super naprostá spokojenost, usměvavý a vstřícní ..... žádný kravál, u bazénu a věčer velmi tichá romatická muzika s malých reprobeden , spíše taková kulisa 1×večer příjemné vystoupení muzikantů, kteří hráli anglické ale i turecké písničky do 22:00 hod

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Doslova úžasné průzračně čisté ....sem tam z moře připlaval nějaký igelitový pytlík - vzhledem k malé nepřítomnosti odpadkových košů chápu . Pláž u hotelu kamenná - nutné boty do vody, ale stačí popojít 50m a je zde písek bez kamenů a jiných nástrah :-) Teplota vody doslova ...KAFE ... žádné vodní sporty, lodě , čluny aj. opodál byl za celou dobu 1 kajtař :-)

Pozvolný vstup do vody vhodné i pro velmi malé děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

NIC - naprostý klid hozený úplně mimo městskou část cca 800m jeden obchůdek se vším možným - když si něco v Čechách zapomenete tady si to koupíte :-) ceny jako u nás i někdy něco i levnější ... káva 4TL(cca 28 kč ) Nealko 4TR, Pivo 6TL na pláži :-)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Určitě doporučujeme lidem, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou a odpočinout si :-)

Věřím, že se sem určitě ještě vrátíme moc se nám tam líbilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 43
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání