Napsat recenzi

už se nedá věřit ani recenzím

Recenze hotelu Long Beach Resort Hotel *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 419x
Recenze se líbila: 368 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

s ck A**** již nikdy více. Zakoupili jsme zájezd na 8 dní,7 nocí. Ani jedno se nezakládalo na pravdě. Do hotelu jsme přijeli v 17 hod odpoledne a z hotelu jsme odjížděli ve 2 hod.ráno. Takže 6 čistých dní. Delegátka nic nezařídila, její jediná starost byla prodat zájezdy, ze kterých má provize. Na rekreanty z vysoka kašlala.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

domek -předsíňka, malá koupelnička bez elektrické zásuvky., 2 místnosti, v jedné manželská postel a stůl, ve druhé rozkládací gauč, na rozloženém se nedalo spát, konferenční stolek, křeslo. Prázdná kuchyňská linka, stůl, skříňky, televize, lednice, varná konvice.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

celý pobyt rýže, opečené brambory, kuře, hamburger, pouze 2x ryba. Saláty nic moc, Ovoce žádné, pouze meloun a někdy pomeranče.Nejlepší ze všeho byl meloun, který byl každý den. Nedoporučuji doplácet si plnou penzi - k obědu bylo to co zbylo od večeře. Suché kuřecí, rýže, brambory, hamburger

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál musím pochválit, ten byl příjemný a ochotný, všude čisto, výměna ručníků každý den. Super bylo výměna osušek na pláž.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

u hotelu mají být 2 pláže, jedna se vstupem s kameny, druhá s pískem. Pravda je taková, že kameny jsou na obou. Pokud chcete vstup do moře s pískem musíte jít ještě o kus dál k veřejné pláži. Vstup do moře pozvolný, moře čisté. To se však nedá říct o pláži. V písku bodláky, kterým se musíte vyhýbat. Za celou dobu pobytu nebyla pláž uklizena, ráno jsme házely odpadky (prázdné lahve, plechovky) do koše, pokud jsme je nechtěli mít vedle lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nic. Minimálně 1 km dětské hřiště a obchod. Do obchodu ale nemá cenu chodit, protože tam kromě jídla nic nemají. Do města cca 10 km jezdí autobus, který si ale jezdí jak chce. Staré město moc hezké, nedoporučuji jezdit dopoledne. Všechny krámky jsou zavřené. Autobus, kterým jsme měli jet zpátky prostě nejel, tak jsme si museli vzít taxi (cca 10 eur )

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Bída

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 43
z 46 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání