Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Long Beach Resort Hotel *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 707x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Těsně po příletu. 4 hodiny ráno a 30 stupňů. Vlhko. Těsně po příletu. 4 hodiny ráno a 30 stupňů. Vlhko.
  • Od restaurace k ubytovací části. Od restaurace k ubytovací části.
  • Chodník ve "dvorku" směrem k bazénu. Chodník ve "dvorku" směrem k bazénu.
  • Bazén. Bazén.
  • V pozadí moře. V pozadí moře.
  • Fotřík kočičí rodiny, při jídle dost často až nepříjemně opruzující. Fotřík kočičí rodiny, při jídle dost často až nepříjemně opruzující.
  • Neuvěřitelná rostlinka. Písek byl rozpálený snad na 50 stupňů! Neuvěřitelná rostlinka. Písek byl rozpálený snad na 50 stupňů!
  • Jidelna. Jidelna.
  • Venkovní posezení před jídelnou na terase. Venkovní posezení před jídelnou na terase.
  • Dvojdomečky. Vnitřní dispozice byly různé. Jeno i dvojpokojové, některé měly i malou kuchyňku. Dvojdomečky. Vnitřní dispozice byly různé. Jeno i dvojpokojové, některé měly i malou kuchyňku.

Vesnický styl ubytování, absolutní klídek, pohoda, žádná turistická megatovárna, v devět večer opravdu, jako na vesnické návsi. Nikde nikdo. Deset metrů na pláž, na druhou stranu bazén s barem.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pěkné dvojdomky, měli jsme k dispozici 2 pokoje. Na to, že se jedná o tříhvězdičkový komplex tak ubytování bylo super! V podstatě přímo na pláži! Fungující klima, žádný hmyz, každý den úklid.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Stravování dostačující, uvítal bych více ryb či mořských plodů - na to, že jsme na ostrově jich bylo žalostně málo. Neprotestoval bych, kdyby byla taky trošku větší pestrost např. sýrů či uzenin. NIcméně, jedná se o "trojku", takže od toho se také asi všechno odvíjí. Ubytování to vynahrazuje.

Trochu jsme se podivovali nad přísným zákazem donášení potravin a nápojů "z venku" Dost často jsme viděli samotného manažera hotelu, že při úklidu doprovázel uklízečky a při doplňování lednic kontrolovali i nežádoucí obsah. Prý se už stalo, že, k veliké nelibosti hostů, jim byl z lednice odnesen mimo hotel koupený láhev alkoholu. I delegáti na tuto skutečnost upozorňují jako první. Přišlo nám to, jako zbytečná buzerace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Nemám výhrad. Voda z kouhoutku není údajně závadná, není ale chutná! Absolutní absence různých vodních radovánek tipu skluzavek, půjčoven člunů atd. Žádné animační ani kulturní programy.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře excelentní, čisté s velmi jemným pískem (je tam i kamenitá pláž, tam se ale koupal málokdo). Voda měla snad 30 stupňů. Velmi pozvolný vstup, dlouhé desítky metrů je vody po kolena, ještě po cca padesáti meterech jsem dosáhl na dno (měřím 182 cm).

Pláž hodním ***. Mohla by být uklizenější. Za celý pobyt jsme nezaznamenali žádné čištění a zarovnání. Naštěstí nebyli návštěvnící bordeláři. Co se týká rekreantů, krom Čechů tam bylo pár Angličanů, Holanďanů a zaregistroval jsem i Poláky. Znovu vyzdvihuji vesnickou pohodu.

V těsném sousedství je domácí, turecká pláž. Neviděl jsem, že by se míchali mezi nás, nebo že by nám třeba zabírali lehátka. Označil bych to za korektnost.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nikde nic! Zapomňte na promenádu mezi obchůdky a kavárničkami. Komlex je uprostřed ničeho, pouze na sever existuje krátka cyklostezka, po které se dá dojít k malému krámku na okrají domácí, obytné části. Znakem tohoto místa je odloučenost - kdo hledá absolutní, ničím nerušený klídek, zde ho najde. Jinak je v okolí chudo.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Vynikající pobyt - holt až na to poněkud nešťastné mezipřistání v Antalyi, které cestu hodně prodlužuje - asi o hodinu - plus starty a přistání navíc. Kdo tuhle část letu nemá rád, při cestě na Kypr a zpět si ji opravdu užije! Je to důsledek mezinárodní situace, přesněji řečeno vleklého Turecko - Řeckého válečného sporu o tuto oblast.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 43
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání