Napsat recenzi

Velmi dobrá dovolená

Recenze hotelu Salamis Bay Conti Hotel ***** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 117x
Recenze se líbila: 630 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj vilky pokoj vilky
  • denně uklizeno denně uklizeno
  • přistýlky dětí přistýlky dětí
  • sprchový kout sprchový kout
  • vždy čerstvé - nádhera vždy čerstvé - nádhera
  • zde jíte i očima :-) zde jíte i očima :-)
  • tobogány tobogány
  • výlet lodí - západ slunce výlet lodí - západ slunce
  • není to nádhera, bazény od moře vzdálené do 50-ti metrů není to nádhera, bazény od moře vzdálené do 50-ti metrů
  • venkovní posezení u hotelu venkovní posezení u hotelu
  • večerní klid večerní klid
  • drink show drink show
  • vystoupení v amfiteátru vystoupení v amfiteátru

Dovolená je taková jakou si ji uděláte, bydleli jsme rovněž ve vilce, již v Čechách jsme upozornili cestovku, že nehodláme řešit ubytování a očekáváme to, co jsme objednali a uhradili. Mohu říci, že jsme měli jeden z nejlepších pokojů ve vilce, jaký lze získat, ne co do vybavení, ale do polohy - klid, stín. Pokoj je skromně a účelově velmi dobře vybaven, děti spaly na přistýlkách, opět vše jak má být. Náš příjezd na hotel byl v 03.15 hodin ráno ! Do 5-ti minut jsme měli karty od pokoje, na rukou náramky pro ultra all inclusive, do pokoje nám byli personálem dovezena zavazadla a v tuto brzkou ranní hodinu jsme měli všichni příchozí otevřenou jídelnu s večeří a nápoji, včetně kávy, polévky, koláčků, ovoce apod. Mezipřistání v Turecku, tam i zpět, asi jsme měli štěstí, ale do 50-ti minut jsme byli pryč, vody a pití v letadle dostatek, při cestě zpět jsem tak výbornou večeři nečekal - zeleninový salát, bagetka s máslem + plnohodnotná večeře - těstoviny s kuřecím masem - 2 ks.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Jak jsem již uvedl, nemám co bych vytknul, každý den uklizeno, čisté ručníky, denně úklid pokoje, sociálního zařízení.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Pokud jedete pro hranolky a kus masa, je to po celou dobu pobytu stravovací masakr, my jsme si opět stravování užili, namícháte si saláty, ovoce, poháry, jogurty dle vlastní chuti a množství dle libosti. Není pravda, že z ovoce je k dispozici jen meloun, měli jsme jablka, hrušky, pomeranče, banány, ke snídani ovoce zavařované do jogurtu - broskve, třešně atd. každý den ryba - losos, grilované kuřecí, velmi slušné množství čerstvých bylinek do salátů a jako příloha k jídlu, co mne znechucovalo bylo plýtvání jídlem, kdy nechápu naložený talíř pomalu celým dortem, nebo jídlem pro 5 osob na jednom talíři vyskládané do pyramidy a poté samozřejmě patřičně " připravené " na vyhození.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel má wellness, fit centrum, v suterénu k dispozici PC na dobu 30 minut zdarma, hry pro děti - za 2TL, vše v hotelu klimatizované. V době našeho pobytu animační programy pro děti, hodinové vystoupení dětské artistky, program dětského cirkusu v místním amfiteátru hotelu. Animátoři pro dospělé pořádají každodenní vodní pólo apod. pro děti 2 tobogány a 2 klouzačky, jediná vada na kráse časově omezený provoz 10.00 - 12.30 a odpoledne od 14.30 - 17.00 hod.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž písčitá, volný přístup do moře, brzké ranní plavání, v bezvětří a bez vln, balzám na vaši duši, je-li vítr voda není zcela čistá, větší vlny zvíří písek a řasy, ne každý to přijme. Teplota moře 30 st. C, bazény snad ještě více, děti stále nemočené ve vodě :-) Co vnímám jako SUPER výhodu je, že s sebou nemusíte vláčet osušky a ručníky, na pokoji denně čisté, jak osušky tak ručníky, na terase hotelu jsou dva výdejní stánky, kde libovolně a dle uvážení vyměňujete velké osušky, máte k dispozici kartu na osobu, na základě které vám osušku vydají, buď tedy vyměníte za čistou a suchou, nebo vrátíte a dostanete kartu.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Opět organizovaný výlet lodí, spojený s večeří a zábavným programem, s nevyhnutelnou cestou do 70 km vzdáleného přístavu nám ukázal druhou stranu minci ostrova, rozdíl mezi resortem a realitou života je patrný, vyprahlá divoká příroda, vysušená na troud, spousty prachu a kamení, kolem domů nepořádek, neupraveno, neuklizeno

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Jedna z nejhezčích dovolených, jel bych hned a znova, vrátíme se !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 54
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání