Napsat recenzi

Ing. Jiří Hák

Recenze hotelu Salamis Bay Conti Hotel ***** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 447x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel byl příjemný, čistý. Personál ochotný. Problém byla zbytečně velmi hlučná večerní až noční hudební produkce, která rušila spánek - a to jsme měli pokoj na odvrácenou stranu. Nepříjemně hlasitá byla i když jsme seděli přímo na představení. Kvůli tomu, bychom tam již nejeli a ani nedoporučili přátelům. Vhodnější by bylo označení all inclusive, ale ultra all inclusive bylo příliš nadnesené. Rozdíl byl jen v nabídce pozdní snídaně a noční večeře která byla chudá. My ji ale nikdy nevyužili, protože nejsme zvyklí jíst v noci.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoj přijemný, prostorný, klimatisace fungovala. Pokoj v 6 patře, přesto hluk z klimatisace v přízemí na terase pod námi. Nešlo spát s otevřenými dveřmi na balkon- kvůli hluku z hudby i z klimatisace . 4- 4,5

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Nebyly v nabídce ryby, kromě smažených či uzených rybiček 5-10cm dlouhých plných kostí. Ač jsem milovnice ryb, tak tyto se jíst nedaly. Jídlo v dietním koutku bylo nevzhledné, bez chutí , splnilo tedy účel - po něm určitě se ztloustnout nedalo. Nabídka ovoce byla velmi chudá- chyběly i u nás v tuto dobu běžné melouny. Jablka, hrušky , někdy banány a zcela suché broskve. Ani v zelenině nebyl velký výběr- okurky, rajčata, rukola a nějaké zelené llsty. Naopak množství dortů a sladkostí. V sýrech chyběl kozí. Vejce smažená nebo "volské oko" či natvrdo. Žádné omelety se zeleninou či salámem. Šunku jsme v muslimské zemi nečekali - ač v hotelu ultra all inclusive bych si ji dovedla představit. Večeřeli a obědvali jsme různé druhy "gulášů" z hovězího masa- ty byly výborné. I jídlo v čínské restauraci bylo výborné, ale opět u ultra all inclusive bych očekávala vstup bez poplatku 5 E za osobu. K baličku do letadla místo snídaně bych také čekala k housce se salámem a sýrem alespoň jablko. Ve srovnání s jinými hotely s tímto označením tento velmi pokulhává a ultra all inklusive si nezaslouží.

Celkově tedy 2,5- 3.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

4,5-5

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře nádherné a čisté. Jen odpoledne byla část pláže ve stínu hotelu- což nedomyslel již architekt. Museli jsme si ráno přivstat a obsadit si lehátka v místě, kde hotel nestínil. a slunce tam bylo do 17 hod. Písek, sprchy na pláži- dobrý.

4,5-5

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Nádherné antické památky Salamiis vzdálené 3 km po pláži a za 2E vstup nebyly inzerovány, přišli jsme na ně náhodou. Nechápeme proč.

4,5-5

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Za památky a moře jsme rádi, ale do tohoto hotelu určitě již nepojedeme. Neodpovídá ani slušné all inclusive a už vůbec ne ultra.

3,5

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 54
z 63 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání