Napsat recenzi

hororová dovolená

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 309 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chcete se pomstít svému nejhoršímu nepříteli? Vezměte ho na dovelenou do hotelu Crystal Rocks na Severním Kypru. Údajně tříhvězdičkového.

Ubytování  průměrně (4/5)

Po příjezdu do hotelu jsme se ubytovali v jednom z mnoha apartmánů. Na první pohled už nám měla být podezřelé majitelovo zmatené chování při zápisu nových hostů. Na první pohled byl pokoj malý, ale útulný. Jenže po pozornějším prozkoumání jsme teprve zjistili nedostatky. Nefungující klimatizace při 35 stupních venku opravdu není nic moc. Dále nefungující lednice. Pokud jste si do ní dali vodu, byla připravená akorát na zalití čaje. Nebo se dala skvěle využít jako mikrovlnka. Nejhorší, ale byla všudypřítomný bordel. Postele nepovlečené, všude prach a zažraná špína, v šuplíkách u nočních stolků nánosy mastnoty.

Pokud bych měla žít na Kypru, chtěla bych se tu živit jako uklázečka. Její jediná práce byla občas ustlat postele, což nebylo pravidlem, doplnit toaletní papír, vykopat po podlaze špinavé ručníky, čímž byla i vytřená podlaha a dát nové. Čisté ty ručníky sice byli, ale určitě pamatovali vyhoštění Řeků v roce 1974.

Když jste se šli vysprchovat, byl to závod o čas. S tím jak protékal sprchový kout, jste buď stihli vytopit jen koupelnu, nebo už vám voda tekla až do předsíně. Ale nemusíte zoufat, když se obrátíte na velice schopnou slovenskou delegátku Katarinu, budete na výměnu pokoje čekat pouze 4 dny.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jestli chcete na dovolené zhubnout pár kilo je tento hotel řesně pro vás. Nedoporučuji však brát s sebou děti. Pokud je ovšem nechcete utýrat hlady. Po vstupu do jídelny jste si vystáli půlhodinovou frontu na 6 pandořiných skřínek. Z toho dvě byli většinou zakryté, protože byli prázné. Ty byli ale stejně nejchutnější. Zbylé skrývali opravdové kulinářské zážitky. Každý den bílá neidentifikovatelná polévka bez chuti a bez zápachu. Kuřecí křídla velikosti naší křepelky. Maso jste hledali marně. Pouze kosti s kostma. K tomu bulgur, rýže, podivně zapáchající zapečené brambory a když byl hodně dobrý den byla jakási zeleninová hmota připomínající čínu. Ze zeleniny byli k mání rajčata a okurky a pro silné povahy zvláštně zapáchající salát a bílým čímsi. Na dalsím stole byl k mání meloun, pokud jste měli štěstí a zybl na vás. Pokud jste nechtěli zemřít hlady, dalo se to zachránit sladkým. To bylo ucházející. Suprová byla snídaně. Tam jsme si dávali chleba s máslem a s medem a na tom opravdu není co zkazit. Na pití byla k mání voda nebo naředěná voda se šťávouza jejíž chemické složení by se nemusel stydět ani náš kounistický vitacit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Když se večer vydáte do do plážového baru na drink, nenechte se zmást nápisem plážový bar otevřen od 11 -22:30. Ve skutečnosti je otevřen od 11-13, od 16-19 a od 21 do 22:30. Nicméně už minut před zavíračkou už vám nenalejou. U baru máte stolkyk sezení, které nikdy nepoznali dotek hadru. Nedoporučuji se moc pouštět do alkoholového opojení. Mohli byste se přizabít o velkou, černou hadici nataýenou přes celý bar. Pro vaše nejmenší je je k dispozici dětské hřiště. Své děti bych na něj, ale pustila jen kdybybch se jich chtěla zbavit. U klouzačky jsou popraskané plastové schody, houpačka má uvolněné matky a šrouby a houpací lochneska je prasklá. Ale nezoufejte delegátka Katarina vám nabídne škálu nezapomenutelných výletů. My naštěstí absolvovali jen jeden. Za pouhých 45 euro vás vezmou na poloostrov Karpaz. Ráno vás vyzvedne autobus a pojedete se podívat na lidovou stáčírnu olivového oleje s ochutnávkou. Bohužel, když tam dorazíte slečna delegátka vám oznámí, že na vás nepočkali. Nicméně to nevadí, protože se jede dál na výhodné nákupy, kde vás místní, kteří jsou domluveni s delegátkou, pokusí oškubat. Vždyť co to je dát za pivo 3 eura, když o 200 metrů vedle stojí 1 euro. Takových zastávek na nákupy absolvujete víc, zvlášní je , že pořád s těma samýma prodejcema, kteří za vámi přejíždějí ze zastávky na zastávku.

Vrcholem všeho je, že na vaše připomínky a problémy delegátka nebude reagovat, natož je řešit. Jen vám řekne, že pan majitel se snaží. Ano snaží se, ale jen okrádat lidi. Za 10 euro na týden si zakoupíte wi-fi připojení. Potíž je v tom, že nefunguje. Když si stěžujete a chcete po majiteli vrátit peníze je arogantní a sprostě se do vás obuje. Když se s ním budete hádat vrcholem vaší dovolené bude, že na vás zavolá tureckou policii. A mějte se na pozoru. Delegátka z toho bude tak v šoku, že nebude schopná vám pomoc, tudíž si sami musíte vyjednat, aby vás neodvezli na policejní stanici.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Po skvělém jídle jste se mohli vydat na malebnou písčito-oblázkovou pláž. Pokud ovšem pro vás malebná znamená ,že budete ležet mezi odpadkama, za hlavou budete mít přetékající, nehezky vonící kontejner a oblázky na pláži jsou velikosti dospělé karety.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Mé doporučení? Vůbec sem nejezděte a pokud už budete tak odvážní a přiletíte, půjčte si auto, jezděte po ostrově, stravujte se v restauracích a na hotel jezděte jen přespat. S sebou si vemte své deky a savo na dezinfekci pokoje. Bude se hodit i nějaký repelent, pokud neradi sdílíte lože s brouky.

Přeji krásnou dovolenou a hotel Horor Rocks už nikdy!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání