Napsat recenzi

Crystal rocks

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 363x
Recenze se líbila: 300 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pred odjezdem jsme si precetli veskere recenze, takze jsme v podstate neocekavali zadny zazrak, ale byli jsme nemile prekvapeni

Ubytování  průměrně (4/5)

Vcelku hezky zarizene, servis na vymenu rucniku denne, strasne mnozstvi mravencu v koupelne a pokoji!!!!

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Stravovani bych nenazvala systemem all inclusive. Snidane tvorily zbytky z vecere vmichane do michanych vajicek, salaty okorale mnohdy cpely, ovoce jen dva druhy melounu, vic ani rana a navic melouny nezrale. Kava pouze u snidsne do 10h, pak 16-17h, v all inclusive nemozno dat si kavu behem dne. Bar otevren 11-22:30 pak ani ranu neco si objednat. V dobe kdy lide maji dovolenou a jsou dele vzhuru si museli nasyslit na stul napoje aby mohli byt dele vzhuru..... obedy a vecere se tocilo neustale to same, vse smichane v jednom hrnci, maso se marne hledalo, kdezto kosti pro psy bylo vic nez dost, opravdu si nemyslim, ze 3* by mel podavat kosti misto masa..... pro deti lupinky dva druhy, 3 druhy marmelad, salam podobny nasemu gothaji, zadny jiny po dobu 14dni nebyl, syry 3 druhy, zakusky asi 6 druhu a tocily se. K piti bylo pivo efes, cervene, bile, ruzove vino, vodka, gin, rum nealko cola, 7up, mirinda cepovane a soda. Pokud ale chcete vino v lahvi at muzete posedet dele tak po vas budou chtit 35€, at jsme si objednali 10x 2dcl a neplatilo se nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personal-barmani a uklizecky se snazily, byli ochotni, ale chapu ze pod taktovkou nervniho, arogantniho majitele hotelu se spatne pracuje, neustale je komandoval, rval po nich a k nam se choval jak bysme byly v 6* a nebyly spojokojeni. Navic wifi za poplatek 10€ na tyden na jedno zarizrni pri moznosti ubytovani 70pokoju si z toho majitel udelal tezky byznys. Taktez moznost u nej nechat se zavest do blizkeho mesta Famagusta na 3h nakup za 5€ kdy ma vlastni 8 mistne auto a narve tam stojaci zidlicku upravdu vypovida o jeho charakteru, zr kazde euro se pocita.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Docela utulna, jak kamenity vstup tak piskovy, dostatek lehatek, ale pozor vyssi vekova kategorie cechu nabehla rsno na plaz, nahazela rucniky a dla dospavat a prisli az kolem obeda. My s detmi co jsme chodili na plaz kolem 10h nebylo mozne si dat rucnik na volne lehatka, rediki jsme to mistrm u bazenu a k mori chodili, ale 50m

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Okoli klidne, jen vilky v okoli, obchod 1,5km v dochazkove vzdalenosti, lekarna u obchudku taky otevreno asi do 20h

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkovy dojem je vic nez podprumerny, jedinou zachranou co se tyce jidla je obchudek kde si spravite chut nebo vylet kde se najite vic nez komfortne. Hotel je hezky ale stravovanim to vse kazi, myslim zr na dovolene by si mel clovek uzivat vseho dostatek a ne redit kam se pujde najist. Na tyden mozna velice skromni uvitaji, ale prumerny clovek co neji zbytky pro psy bude znechucen a navic na 14dni jak jsme byli my, tak je to trapeni....!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání