Napsat recenzi

Perfektna dovolenka s rodinou, sem sa urcite chcem vratit

Recenze hotelu Kaya Artemis Resort ***** (Kypr - Famagusta - Bafra)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 993x
Recenze se líbila: 658 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Vyborny aquapark pre deti a jedna z najkrajsich plazi ake sme kde videli. Skutocne krasne miesto.

Ubytování  průměrně (4/5)

Bez akychkolvek problemov, izba s dvoma pristelkami, klimatizaciou, balkonom a extra velkou kupelnou.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Mali sme sice "light" all inclusive, ale vobec nic nam nechybalo. Jedine snad keby drinky boli volne dostupne vo viacerych baroch a nie len v jednom pri bazene a potom samozrejme v restauracii, ale pri celodennom nicnerobeni mi dobre padlo sa obcas aj prejst a neboli to velke vzdialenosti. Strava vyborna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Velmi mily personal, ochota, ani raz sme sa nestretli s nejakym problemom.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krajsie plaze sme videli uz len v Thajsku. Krasna plaz a krasne ciste more.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Resort je krasny, zeleny, stale upraveny. V okoli bohuzial stavaju po obidvoch stranach nove komplexy, ale nastastie vystavba neprebiehala cez letnu sezonu takze nas to nerusilo, akurat, ze po okoli vidite stavby.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Najlepsia rodinna dovolenka na mieste, na ktore sa urcite chcem vratit. Do Kaya Artemis by som kludne isla znovu aj o rok. Vrelo odporucam ci uz rodinam s detmi alebo aj parikom.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra: aquapark - 13. 1. 2014 18:29

Mám takový dotaz. Můj syn 10 let je blázen do tobogánů. Než objednám dovolenou, potřebovala bych nutně vědět, jestli v Kaya Artemis ten velký aquapark má nějaké omezení věkem nebo výškou dítěte. Jezdily tam i takové středně velké děti? Hlídá to tam někdo? Nebo je to jen pro dospělé a starší děti? Aby pak nebyly slzy a zkažená dovolená? Moc děkuji za radu reagovat

Jana M.: Re: aquapark - 13. 1. 2014 18:57

Nase deti mali v lete 9 a 6 rokov a s vynimkou jedneho toboganu (tkzv. zachod) mohli vyuzivat vsetky tobogany. Na kazdom poschodi toboganov bol minimalne jeden plavcik a taktiez minimalne jeden s vysielackou dole pri bazeniku. Boli velmi profesionalni, boli stale v spojeni s vysielackami, aby ti hore nepustali ludi na tobogan pokial bolo dolu vela ludi v bazene a podobne. Nase deti sa tak vytoboganovali ako nikde predtym. Ziadny rad, tocili to dve hodiny v kuse. Keby to bolo na nich tak do mora ani nejdu. Fakt doporucujem. A plaz je tiez krasna. Myslim si, ze s vyberom tohto miesta budete urcite spokojni. reagovat

Petra: Re: Re: aquapark - 13. 1. 2014 20:12

Děkuji, jste zlatá. Pořád jsem váhala a volala i do CK, ale nebyli mi schopni k tomu nic říct. Toto jsem přesně potřebovala slyšet.Jdu objednat a věřím, že budeme spokojení. Synek si to určitě užije, už se těší. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání