Napsat recenzi

Už nikdy více

Recenze hotelu Memories Varadero Beach Resort **** (Kuba - Matanzas - Varadero)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 290x
Recenze se líbila: 115 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazén bazén
  • bazén bazén
  • bazén bazén
  • bazén bazén
  • bazén bazén
  • bazén bazén
  • bazén bazén
  • ptáci v jídelně ptáci v jídelně
  • ptáci v jídelně ptáci v jídelně
  • fotka dětského bazénu, jen pro porovnání barvy vody. fotka dětského bazénu, jen pro porovnání barvy vody.
  • obrázek z katalogu obrázek z katalogu

Zatím nejhorší dovolená na které jsem byla.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj byl velký, relativně čistý (nesmíte koukat na stáří nábytku, vracíte se tak do 80 let minulého století), vše udržované. Pozor na zásuvky, odkrytá elektřina, telefon měl odstřižený kabel, asi abychom se nikam nedovolali :-) Občas vypadávala klimatizace, tak to znělo, jak když u vás na pokoji přistává vrtulník. Koupena velká, sprcha částečně funkční, pokud máte rádi masážní sprchu, budete spokojeni, z 60 dírek voda teče jen 20.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Škoda že nemůžu dát nula. To že věčně něco chybělo, ať kelímky na pití, pivo, talíře, příbory, neřeším.

Jídlo: bylo 10 druhů jídel, kterým se za náš 7 denní pobyt nezměnil. Polévka, kuře, rýže, fazole, kalamáry, slávky ....co bylo k obědu, bylo k večeři a zase k obědu. Jediné co se měnilo, byl gril, ten měl každý den něco jiného, jen tam bohužel u něj byla půl hodinová fronta. Jeden gril a jedna kuchařka na 1000 pokojů. V jídelně s vámi jedí i ptáci, jakmile se zvednete od talíře (stačí si jít vedle pro pečivo), šup, už jsou tam a klovou do jídla.

Po 4 dnech jsme měli střevní potíže a byli jsme dva dny jen na sušenkách z domova (ještě že jsme si je vzali, původně byly pro místní děti)

Ala carte dobrý, bohužel se nám povedlo jen jednou na konci pobytu, jinak pořád plno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Všichni se sice moc snažili, ale bohužel.

Jestli máte rádi alkohol, tak jedete na správné místo, ten tam teče proudem, tedy hlavně rum. Pivo jednou bylo s plechovek a aby vyšlo na všechny, tak ho ředili vodou.

4x jsme reklamovali že nám nejde trezor, ale zbytečně, stejně se nic nedělo, jednou to hlásil i náš delegát a stejně nic, do konce našeho pobytu ho neopravili. Joo stačilo tam dát jenom baterku, kdybych to věděla, vzala bych si jí z domova.

Lidé co tam pracují jsou všichni milí, usměvavý, objímají vás a je vidět že jsou rádi že pracují. Za každý drobný co jim dáte, jsou neskutečně šťastný.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Tak tady kdybych mohla, bych naopak dala 10 hvězdiček. To je to jediné co celou dovolenou zachránilo. Nejkrásnější pláž, hezčí než na Kajmanských ostrovech, čistá a teplá voda. Na pláži se neustále uklízí, sice hned při východu slunce jsou řasy na pláži, ale v 10:00 už je pláž zase úplně čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Těšila jsem se jak se vykoupu i v bazénu, ale bohužel , ten byl po celý náš pobyt absolutně nechutný, fuuuuuj. přikládám i foto pro představu. Do toho bazénu nechtěl nikdo ani vkročit. Každý den do něj sypali kila chloru, ale nepomáhalo to. Nejzelenější voda jakou jsem kdy viděla v hotelu. Pro porovnání jsem tam přidala dětský bazén, tam měnili vodu každý den, tak jsem aby bylo vidět ten rozdíl v barvě vody. a jednu fotku z katalogu.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Moře nádherné, lidi super, výlet do Havany super.

Příště určitě jiný hotel!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Matanzas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání