Napsat recenzi

Pouze na last minute - jinak jeďte raději do Tunisu

Recenze hotelu Starfish Varadero Resort *** (Kuba - Matanzas - Varadero)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2013
Přečteno: 907x
Recenze se líbila: 623 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel odpovídá 3 hvězdičkám, původně to byl 5* a časem již ztratil lesk. 3 hvězdy nelžou. Ale architektura haly je nádherná a cítili jsme se tam příjemně. Je to velký komplex, ale po pár hodinách se v něm dobře zorientujete. Byly jsme spokojeni s ubytováním, se službami už méně. Vychytali jsme opravdu last minute za 26 tisíc na osobu, za více peněz to nestojí. Hlavně cesta s nekompromisním a nepříjemným Travelservicem Vám otráví dovolenou hlavně na cestě tam (16 hodin letu).

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Určitě trvejte na pokoji s orientací na klidnou stranu (opačný směr od moře), protože hudba, která se line od animačních programu (až od 21:45!!) je opravdu hlasitá.

Měnili jsme kvůli tomu pokoj a byli jsme poté velmi spokojeni. Zařízení odpovídá 3 hvězdičkovému hotelu, je ale zachovalejší, než např. 5 hvězdičkový pokoj v Egyptě. Rozhodně si vezměte šampony a mýdla, protože je tu celkem nedostatek a výrobky na pokoji jsou nekvalitní. Televizní programy obsahují i CNN a nějaké další anglické stanice. Nezapomeňte na repelenty!!! My měli v posteli takové titěrné mravence, kteří opravdu neváhaly člověka poštípat. Je to nutné vystříkat a my nic neměli. Také se zde vyskytují komáři. Úklid probíhal denně, není moc co vytknout.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Člověk musí pořád přemýšlet nad tím, že na Kubě je jídlo na příděl. Tedy nelze si příliš stěžovat. Jídlo je stále stejné s mírnými obměnami. Člověk určitě neumře hlady, jídlo je celkem dobré, ale prostě stále to samé. Neumí dělat výletové balíčky. Nemají tam ani nic, do čeho by to dali. Vezměte si s sebou igelitové pytlíky, abyste si mohli jídlo zabalit. Sice mají hned u jídelny nápis, že nesmíte brát jídlo ven, ale nikdo za vámi nepoběží, když si ho zabalíte. Není tam problém ani s tím, když si čepujete vodu do lahví. Dokonce nám to delegátka doporučila.

Nedoporučuji si dělat rezervace na Ala carte - je to jen vyleštěná bída a po této večeři jsme měli naopak 3 dni průjem a odcházeli jsme spíše naštvaní, protože servis tam byl ještě horší, než v jídelně. Takže opravdu doporučuji se vyhnout velkým obloukem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Služby hlavně na recepci jsou špatné. Na barech a v jídelně ok. Všichni po vás koukají, že byste jim měli dát spropitné. Když dáte, máte nadstandard. Když nedáte, máte standard.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře je krásné, pláž udržovaná, lehátek dostatek - nutno říct, že hotel byl ale na konci sezony poloprázdný. Plážový bar je blízko a má dobrý servis. Není co vytknout, bylo to báječné. Na pláži v rámci all inclusive máte možnost zdarma použít kajak, katamarán (s doprovodem) a šlapadla. Pláž je dlouhá a vyzívá k procházkám.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Varadero je turistická oblast, v okolí jsou jen další hotely. Oblast je udržovaná a je tam čisto. Nikde nejsou žádné zbořeniny, nebo rozestavěné trosky, výhled nehyzdí nic. Blízko je delfinárium, ale jinak nic zvláštního. Na procházku do města to není, je vzdáleno asi 10 minut taxíkem

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Musíte se připravit na to, že je nutné dělat výlety. S cestovkou jsou opravdu (ale opravdu) drahé. Takže buď se vybavit velkou částkou peněz, nebo odvahy (jako u nás) a vydat se na vlastní pěst. Protože jinak můžete v klidu odcestovat do Tuniska a máte skoro to samé. Hotel, co potřebuje nutně rekonstrukci, personál, co se soustředí na spropitné, all inclusive, moře a sluníčko a v Tunisku je i mnohem levněji. Kuba je zajímavá destinace pouze, když vyjedete z turistické oblasti.

Navíc let s Travelservisem 16 hodin tam (s dvěma mezipřistáními - ačkoli vám budou slibovat jen jedno mezipřitání!!!!!), s jejich protivnými letuškami a mizerným servisem) je opravdu obrovská zátěž a dokáže dovolenou znepříjemnit. Jestli můžete, odjeďte se zahraniční cestovkou, protože Travelservice je zkáza této dovolené.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Matanzas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání