Napsat recenzi

Ostrov svobody

Recenze hotelu Be Live Experience Varadero Hotel (ex Villa Cuba) **** (Kuba - Matanzas - Varadero)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2019
Přečteno: 220x
Recenze se líbila: 352 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Personál hotelu nás zkusmo na první noc hodil do příšerného pokoje, plíseň na stěnách, dveře na balkon v přízemí nešly ani zavřít, netekla teplá voda. Druhý den nám delegát vyhádal změnu pokoje, pak už to šlo. Je třeba se opravdu ozvat a žádat změnu pokoje, oni s tím tak nějak počítají a zkouší to. Mimochodem delegát Juan Carlos je výborný, toho doporučuji.

Výlet na katamaránu byl super a výlet do Zátoky sviní také dobrý. Výlet do Havany byl moc krátký, na to jak málo času tam bylo, je asi lepší zvolit třídenní pobyt v Havaně a zbytek ve Varaderu.

Jinak dobrý, dokonce i místní voda se dá pít a jídlo v hotelu bylo dobré. Doporučuji vzít si s sebou větší kelímek, na barech točí do malých kelímků a to by se člověk ulítal.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nevím teda kde vzali ty hvězdičky, ale od Kuby nelze čekat nějaký luxus, jezdí se tam za ostrovem, ne za službami.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Ve stravě problém není, problém je v personálu. Servírka občas vzala použitou skleničku a natočila do ní pití další. Bo nebyl čas se zdržovat nějakým mytím. Ale jídla hodně a bylo dobré, přibral jsem tam :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Nic moc.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je u hotelu luxusní, absolutně čisté moře, slunečníky a lehátka u hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Je tam pěkně, ačkoliv dost fouká vítr. Kdo chce exotiku, tak půjčit skůtr a vyjet po ostrově.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Až na první noc v tom hnusném pokoji se mi tam moc líbilo, jel bych znova. Nádherný ostrov.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Matanzas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání