Napsat recenzi

Kuba

Recenze hotelu Barceló Solymar Resort **** (Kuba - Matanzas - Varadero)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2013
Přečteno: 1 260x
Recenze se líbila: 585 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Prostřední a zároveň "nejklidnější" bazén v areálu. Byl zde bar a posezení, slunečníky, lehátka. Prostřední a zároveň "nejklidnější" bazén v areálu. Byl zde bar a posezení, slunečníky, lehátka.

Ubytování v hotelovém komplexu bylo moc pěkné. V našem případě se jednalo o domky umístěné v rozlehé zahradě tohoto areálu. I přes přítomnost mládeže z Kanady (a jejich volnější zábavu), bylo vždy všude naprosto čisto, personál pravidelně kontroloval okolí bazénů a zahrady a odstraňoval případné kelímky od pití. Nejsem si však jistá, jestli takový božský klid, který byl v domcích, měli i ubytovaní přímo v budově hotelu.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování v domcích areálu super. Společný obývák s kuchuní a sociálním zařízením v přízemí. V patře pak samostatný vchod do rozlehlého pokoje s obrovskou postelí, TV, balkonem, vestavěné skříně, klimatizace, 2x zrcadlo (ocení především ženy), umyvadlo s dostatkem prostoru na odložení věcí, fén. Koupelna prostorná, toaleta, vana a skvělé bylo i malé okno v koupelně. Příjemný byl i minibar, který byl každý den doplňován a trezor - oboje v ceně!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Velký výběr jídel. Na své si přijdou milovníci mořských plodů, které jsou výborné a hlavně čerstvé. Ovocný kout, pizza, palea, příprava masa a mořských plodů na přání u obsluhy, ale i volně. Sladké a zmrzlina. Pití roznáší personál na přání...víno, pivo, nealko. Zde jen občas problém, že se některá obsluha lehce zapovídá a nevšímá si vás poměrně dlouhou dobu. To je však pouze o lidech tzn. některá obsluha naopak velmi aktivní a milá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení hotelu - velké bazény - vždy i část pro děti, 2x vířivka, bary, dostatek lehátek, možnost zapůjčení osušek, které je pak možné si pravidelně měnit za čisté. Příjemná restaurace na pláži - ideální na oběd, když nechcete chodit od moře na pokoj a až pak do restaurace v areálu. Venkovní šachy a dáma, kurty, fitness atd. U moře lehátka, slunečníky. Služby - úklid jak v pokoji tak v areálu super. Bohužel v případě problému u nás např. s rozbitou sprchou - recepce nahlášenou závadu ignorovala (i přes dvojí urgenci) - naopak paní uklízečka zajistila opravu do druhého dne! A pak jak již bylo zmíněno, občas laxní přístup obsluhujícího personálu v restauraci. V tomto případě doporučuji - vynutit si jejich pozornost nebo se obsloužit sám - což však lze jen v případě nealka. Obsluha na barech - žádný problém, vstřícní.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž čistá, rozlehlá, každý den upravovaná pluhem, přímo u hotelového komplexu (zahrady). Vstup do moře pozvolný - dno ovlivněno vlnami - v případě některých "druhů" vln se na dně tvoří prohlubně a hůře se jde pak z vody - sem tam totiž do nich zahučíte...:o)

Pro mladé ok, starší člověk by s tím mohl mít problém. Lehátka čistá, dostatek slunečníků, nabídka vodních sportů - šlapadla, kajaky, plachetnice, hřiště na volejbal, hudba na pláži atd. Atrakcí jsou krásní pelikáni, kteří jsou lehce ochočení - domorodci je sem tam krmí, tak je možné prohlédnout si je hodně zblízka.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu moc pěkné, stačí projít areálem a vyjít na začátku městečka resp. silnice podél ktere jsou tržiště a možnost nákupu drobností. Možne využít i autobus, který jezdí z jednoho konce Varadera na druhý za 5 cuc (jízdenka platí celý den) a má mnoho zastávek.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem velmi dobrý. Pouze rozverná mládež z Kanady by mohla "usedlejším" klientům činit problém. Drobné doporučení - v případě výletů si vezměte drobné - budou momenty, kdy je budete potřebovat - použití toalet, vyfocení se např. s krokodýlem atd.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Matanzas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání