Napsat recenzi

Skvělá exotická dovolená

Recenze hotelu Jumbo Watamu Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Watamu)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2019
Přečteno: 189x
Recenze se líbila: 338 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Safari v Tsawo Safari v Tsawo
  • Hotelové zahrady Hotelové zahrady
  • Písečné pláže Písečné pláže
  • Pokoje v africkém stylu Pokoje v africkém stylu
  • Strava formou bufetu Strava formou bufetu
  • Bazény se slanou vodou Bazény se slanou vodou
  • Safari je TOP Safari je TOP

Rozhodně můžeme doporučit jako exotickou dovolenou kde se nebudete nudit.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

S pokojem v africkém stylu naprostá spokojenost. Postel s nebesy a moskytiérou, toaletka+křeslo, skříň. Vše odpovídá popisu hotelu. Denně uklizeno, podle potřeby vyměněny ručníky a povlečení. WC, bidet a sprchový kout , vysoušeč vlasů byl součástí koupelny.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo podáváno formou samoobslužného bufetu. Grilování ryb a masa při obědě i večeři provádí kuchař. Těstoviny a špagety vám také na požádání připraví kuchaři během chvilky. Nabídka jídla je velmi bohatá a naprosto vynikající. Obsahuje spoustu zeleniny, mořských plodů, masných výrobků, italských specialit a vynikajícího ovoce. Dezerty, pudinky atd. jsou k dispozici během obědů i večeře. Snídaně obsahují jogurty, džemy, kroasanty, palačinky, pečivo, sýr, šunku a opět na vyžádání vám kuchař připraví čerstvá vejce. Opět zásobeno bohatě ovocem s TOP ananasem. Pivo podáváno v jídelně během obědů a večeří, víno nikoliv!

Jídlo nedochází, stále doplňováno. Doporučujeme zkoušet i věci které neznáte, skrývají se tam velké dobroty. Jen jsme nejedli majonézy, ty jsou v miskách přímo na stole a nechlazené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Velmi příjemné prostředí hotelu. Okolí je čisté, plné zeleně a stále udržováno. K dispozici je několik bazénů bez časově omezeného používání. Na pláži se o vás starají animátoři s nabídkou různých aktivit během celého dne. Téměř každý den ve večerních hodinách probíhají různá show. Personál vždy usměvavý a nekonfliktní.Místní měnu lze směnit na recepci za USD i EUR. Wi-Fi spolehlivá jen v recepci, na ostatních místech jen občas.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž je s velmi jemným pískem a dostatkem lehátek. Plážový bar s nápoji a lehkým občerstvením během dne je od 10 hodin. Moře je velmi teplé hlavně v odpoledních hodinách. Odliv nelze předvídat, jednou voda je a podruhé není. Boty jsou potřeba jen na delší procházky při odlivu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Safari jsme jeli s místními beach boys , někteří umí i celkem slušně česky. Naši safari zařizoval Dick-dick (+254735392853) a průvodcem byl Filip. Cenově o dost lacinější než s CK a domorodci vědí kam jet za zvířaty. Safari pro nás bylo ohromujícím zážitkem. Na kratší výlety jsme používali místní s motorkou. Za cca 500KSH vás odveze do Watamu nebo Gede ruins za opicemi. Stačí vylézt z hotelu a počkat až pojede motorka.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená nás příjemně překvapila a jen těžko se hledají negativa. Jestli vydržíte přepravu, tak neváhejte sem zavítat.

p.s. Kdyby někdo v brzké době jel na stejné místo, potřeboval bych doručit do hotelu malou zásilku (knihu). Výměnou mohu nabídnout zkušenosti z 16 denního pobytu a výletech po okolí, safari. Popřípadě 776644054 , jendazemanek@seznam.cz

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání