Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Jacaranda Beach Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Watamu)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 251x
Recenze se líbila: 340 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Krásné prostředí se spoustou zeleně, většinu lidí asi odradí velká vzdálenost o letiště, já samozřejmě nemohu porovnávat kvalitu s ostatními hotely, ale za nás to stálo za to.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoje jsou v Africkém stylu, takže někomu můžou přijít studené a stroze vybavené. Nám to ale vůbec nevadilo kamenné podlahy všude i v koupelně k této lokalitě patří. Jinak denně perfektně uklizeno. Pokud by jste měli problém s pokojem třeba, jako my že nefungovala klimatizace na recepci okamžitě bez problémů vyřešili.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Super jídlo z kterého si musí vybrat každý, samozřejmě je patrný vliv Italského majitele, ale chuťově úplně super

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál příjemný, pití po celý den.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Samozřejmý je každodenní obrovský odliv na který si spousta lidí stěžuje, ale tak to v těchto oblastech prostě je, takže dopoledne koupání v bazénech a odpoledne moře. Pláž krásná čistá všude spousta lehátek. Moře čisté a teplé.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V těsném okolí hotelu toho moc na koukání není, ale každý samozřejmě vyrazí na Safari což je něco úžasného. Určitě nekupovat u CK o místní na pláži to vyjde o 60 euro levněji a ještě jedete jeepem, kdežto od CK se jezdí v těch malých mikrobusech a to tak pohodlné není.Na pláži se ptejte na Filipa umí docela česky a je to fajn kluk a není tak otravnej jako ty ostatní. Určitě si neberte 1 dolarové bankovky ty moc brát nechtějí asi už jsou dost rozmazlený. Ale eura není problém ale jen papírový mince se jim moc nelíbí. Ideální je asi si na letišti vyměnit ty jejich šilinky.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Krásná dovolená v exotice super relax.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kateřina: Vízum - 8. 11. 2018 9:00

Dobrý den, mohu se zeptat, jak jste si vyřizovali vízum? Šlo zařídit až na letišti? Informace na stránkách ministerstva zahraničí říkají, že je nutné zažádat o vízum elektronicky. V CK říkají, že se vyřizuje až na místě. reagovat

Míra: Re: Vízum - 8. 11. 2018 22:05

Vízum stačí zaplatit na letišti v Mombase bez problémů reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání