Napsat recenzi

Krásná dovolená Pozor na krádeže peněz na pokoji z uzamčeného trezoru !

Recenze hotelu Jacaranda Beach Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Watamu)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2018
Přečteno: 330x
Recenze se líbila: 313 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 4

Pěkný hotel u krásné pláže. Je rozlehlý a nedávno renovovaný, má také pěknou zahradu kolem patrových nebo dvoupatrových vilek. Krásná dovolená u Indického oceánu který byl krásně teplý 35°C Vše bylo fajn až ztrátu peněz z uzamčeného pokoje a trezoru. Zlodějíček je fikaný vzal nám 100€ a 100$ a to samé se stalo dvěma českým rodinám bohužel se jednalo o větší částku. Řešení bylo úsměvné policajt sepsal protokol v ruce a nic. Nyní přišly na řadu delegáti E**** Patrik a Martina to byla kapitola sama pro sebe .Po opakované upomínání že chceme alespon' kopii protokolu s razítkem a vyjádření hotelu k celé situaci. Věc se úspěšně odkládala ze dne na den. Nakonec delegátka Martina prohlásila že jsme jsi peníze ukradli navzájem. Proto doporučuji cennosti a větší hotovost ponechat v trezoru na recepci. Můžu doporučit místního průvodce na safari a výlety Kaku mluví částečně česky. Je třeba smlouvat.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Dobré

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Výborná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Dobré

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krásná

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Dobré

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Hezká dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Věra: Trezor - 29. 12. 2018 17:41

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je trezor na recepci zpoplatněný a tedy 100% zabezpečený proti krádeži. A zda si tam nechat peníze i při odjezdu na 2denní safari. Děkuji za odpověď. reagovat

Jirka Marek: Re: Trezor - 4. 1. 2019 10:11

Dobrý den, trezor byl na recepci zpoplatněn. reagovat

Petra: Souhlas o delegátech - 30. 12. 2018 19:59

Ne že bych někomu přála krádež, je to nemilé všude. Ale mám radost, že dojmy z delegátů máme všichni stejné. Byli jsme na dovolené turnus po vás, a opravdu musím říct, jak na svou práci z vysoka kašlali. Oblíbili si pár turistů, takovou skupinku světských, a už se nemohli dočkat, jak s nimi posedí, trávili s nimi téměř veškerý čas, informace nám nijak zvlášť nepodávali, my si tam hráli na Sherlocky ohledně odjezdu na výlet, na letiště. Na letišti s námi při odletu ani nebyli... Inu škoda slov. reagovat

Jirka Marek: Re: Souhlas o delegátech - 4. 1. 2019 10:28

Dobrý den, mi jsme měli štěstí že jsme byli s lidmi kteří tam byli po šesté tak jsme průvodce vůbec nepotřebovali. Postřeh na delegáty máme stejný jsou to úplný amatéři a který E*** obhajuje. Nám se líbilo a doufám že i Vám i přes to vše. S pozdravem Jirka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání