Napsat recenzi

Dobrá dovolená, kdyby to nekazili lidé.

Recenze hotelu Sandies Tropical Village Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Malindi)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2014
Přečteno: 587x
Recenze se líbila: 679 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý hotel, pouze lidé to dokáží zkazit. Dohadovali jsme se o kvalitu příplatkového pokoje a to bez výsledku (až den před odjezdem nám nabídli výměnu). Druhá nepříjemnost potkala přátele, kteří cestovali s námi. Jeden den jim chyběl v koupelně ručník. Nic mimořádného, stává se to, že personál nemá čistý a další den ho doplní. Zde ovšem ne. Další den jim bylo ze strany uklízečů nabídnuto, že jim ručník dodají za tři euro, jinak na recepci to bude 25 euro. Skutečně při odjezdu požadovali za ztracený ručník 25euro. Naštěstí chybějící ručník reklamovali ještě ten den u delegátky, nakonec se nic neplatilo, ale bylo to půl hodiny nepříjemného dohadování.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Měli jsme rezervovaný pokoj deluxe. Když ho recepce nemá k dispozici, tak ho prostě vyrobí z jiného pokoje a tvrdí, že je to deluxe. Bohužel s podporou delegátky CK. Polovinu pobytu nám delegátka lhala a až jsme psali reklamaci, teprve potom přiznala pravdu. Standardní pokoj byl vyhovující, ale sprchový kout plný černé plísně ve spárách. Deluxe pokoje jsou větší, s rekonstruovanou koupelnou a blíže k recepci, ale na ty jsme se dívali pouze z venku.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Při pobřeží převažuje muslimské obyvatelstvo a tomu odpovídá skladba jídelníčku. Téměř bez vepřového. Anglické snídaně, šunka, sýry, vejce, slanina, čerstvé džusy... Obědy a večeře vždy ryba a hovězí nebo drůbeží. Jedno jídlo je vždy z grilu. K tomu ještě několik druhů těstovin. Hodně hostů jsou Italové. Dostatek čerstvé zeleniny, čerstvé ananasy, mango, melouny a další. Míst je dostatek, hosté mají přidělený svůj stůl na celý pobyt, vždy čistě prostřeno a nic nechybí.

Bar na pláži nabízí pouze vodu, jeden džus a kávu z termosky. A krabicové bílé víno ze Španělska, které se nehodí ani do vaření. Pokud chcete například pivo, musíte si pro něj jít do baru k recepci. Tam se ale nesmí v plavkách. Podobně bar při animaci bych za bar nepovažoval. Klidně vám nalijí víno z krabice a když dojde, dolijí sklenici z další otevřené láhve. A ještě mají colu. Kdo zná bary z Karibiku, bude zklamán.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Vybavení odpovídá popisu. Personál je vstřícný a ochotný, nic není problém a snaží se vyhovět. Bazén čistý, lehátek dostatek, animátoři se každý den ptají, zda jsme spokojeni. Vše neustále uklizeno. Večerní animace různé kvality, ale na malý hotel dobré.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Kdo se chce koupat v moři, určitě sem nejezděte. Voda je sice krásně teplá, ale při odlivu zůstávají pouze kaluže vody a moře se stahuje o několik set metrů daleko. Při přílivu je plné chaluh a plavat se zde dá pouze výjimečně, když najdete místo, kde je chaluh trošku méně. A než se dostanete k vodě, musíte projít kolem spousty prodavačů, kteří se na vás sesypou.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Afrika.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Ne vše je ideální, ale dovolenou jsme si užili. Nedostatky hotelu nám vynahradil výlet na safari.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání