Napsat recenzi

Sandies Malindi Dream Garden

Recenze hotelu Sandies Malindi Dream Garden Resort ***** (Keňa - Severní pobřeží - Malindi)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2020
Přečteno: 129x
Recenze se líbila: 295 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

K hotelu a službám nemám celkem výhrady. Oceán je však katastrofa, nelze se v něm koupat. Při přílivu začala voda nabírat hnědou barvu, to způsobila řeka Galana, která se vlévá do oceánu asi 6 km od hotelu. Voda byla smradlavá a plavky byly zabarveny do hněda.

Ubytování  průměrně (4/5)

Bez připomínek, čistota pokoje dobrá. Trochu méně byla vybavena koupelna, někdy byl malý tlak vody a tak z kohoutku tekl jen malý pramínek vody.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava celkem dobrá, byl výběr z jídel dostatečný, dostatek ovoce, super byly šťávy z ananasu a manga.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál byl vstřícný a srdečný.Problém byl někdy u baru na pláži. Trvalo to dlouho i když nikdo u baru nebyl.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Jedním slovem katastrofa. Hnědá voda v oceánu, která vypadala velice nevábně. Takže pokud nepotřebujete koupání v oceánu, tak hotel ok.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu prostě Afrika, nepořádek a všude přítomní místní lidé, kteří neustále něco nabízejí.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

V Keni jsem byla podruhé, poprvé ve Watamu,kde moře bylo dobré, teď jsem byla zklamaná. Zážitky ze safari a návštěvy Marafy však zážitek z návštěvy Keni vylepšily.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání