Napsat recenzi

Nejkrásněší dovolená!

Recenze hotelu Oásis Belorizonte Hotel Atlantico **** (Kapverdy - Sal - Santa Maria)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 2 411x
Recenze se líbila: 719 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 3

Ideální dovolená pro mladé páry, plno zábavy bez ruských i německých turistů. Staví se tam kvanta hotelů, doporučuji co nejdříve navštívit než tam bude přelidněno. VÝLETY V ŽÁDNÉM případě s eximem! Ale s českým krajanem Martinem, který na ostrově žije. Na úvodním sezení budete namyšlenou delegátkou před ním varováni, ale nevěřte jí ani slovo. Na výlety bere cca 10 lidí, ne 30 jako exim, cena je stejná nebo nižší a vezme vás na více míst. Doporučiju hlavně navštívit místní slam (chudinskou čtvrť), solná jezera, šnorchlování, oběd v pralese, noční hledání želv, které kladou na pláži vajíčka..... Pokud se na Kapverdy chystáte, vemte Martinovi šišku salámu a startky (vymění vám je za malbora). Nehledejte ho, najde si vás hned první den na pláži :-)

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel ujde, nemá cenu kupovat superior bungalov, protože jediný rozdíl je v televizi na kterou se stejně nebudete dívat. Děnně se uklízí, mění ručníky, klimatizace perfekt... Hotel je hned na pláži a kousek od centra Santa Marie.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jídlo vynikající, koncem dovolené už ale budete mít těch ryb až nad hlavu, Doporučuji spíše polopenzy a na oběd si zajít na pláž do několika restaurací. Všude dělají hlavně ryby, které byly ten den ráno ulovené místními rybáři, dá se koupit pizza nebo nám známé hamburgery přes celý talíř s hranolkama...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál hotelu i všichni místní jsou přátelští, jen si dejte pozor na ceny suvenýrů, když vám navrhnou cenu, nedávejte jim víc než polovinu, prodávají se různé dřevěné sošky, hlavně želvy, obrázky z barveného písku apod...

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Nejkrásnější pláže, průzračné a čisté moře, tohle se musí vidět. Na pláži mezi lehátky se pohybuje několik místních psů, jsou moc hodní a když jim dáte něco dobrého budou u vás ležet a odhánět místní prodejce všehokoliv - turisti se u toho hodně baví :-) Večer po setmění se na pláž vypravte s baterkou, najdete spoustu krabů kteří v noci lezou na pláž aby je nesežrali dravci, pěkná podívaná.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Afrika. to znamená luxusní hotel, ale za branou hotelu bída. V centru Santa Marie najdete bar Ocean Cafe. Nejlepší mojito co jsme kdy pily :-)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Nepříjemná delegátka, naštěstí jí k ničemu nepotřebujete, cesta 6 a půl hodiny (strašná nuda), ale stojí to za to!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 99
z 128 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

monika: prales - 12. 9. 2013 15:35

ja jsem na salu byla 4krat ale chtela jsem se zeptat kdeze je tam ten prales.... reagovat

P&M: Re: prales - 12. 9. 2013 17:41

Je cca 500 metrů od přístavu na severo západě ostrova a tvoří ho asi 1km čtvereční. S Eximem se tam nedostanete. Buď po vlastní ose, nebo s místním průvodcem. reagovat

Michaela: Martin - 7. 10. 2014 12:54

Odlet máme koncem října a Martin je dle recenzí celebrita. Jak Martina poznáme? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sal - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání