Napsat recenzi

Ráj

Recenze hotelu VOI Praia De Chaves Resort (ex Iberostar Club Boa Vista) ***** (Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 564x
Recenze se líbila: 649 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Nádherná dovolená

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoje pěkné, moderně zařízené akorát vím, že některým lidem do pokojů docela dost zatíkalo když pršelo...Jinak pěkné udržované zahrádky

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Výborné! Je to ráj pro milovníky ryb a mořských plodů. Každý den se našlo nějaké výborné jídlo. Měli luxusní palačinky na snídani.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál hotelu velice ochotný, animátoři milí. Je znát, že si všichni práce váží a podle toho to i vypadá

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Nevýhodou je, že pláž je relativně daleko od hotelu, zato je ale opravdu nádherná. Dokonce mnohem hezčí než pláž Santa Monica, která je prý údajně 3. nejkrásnější na světě. Lidé z Decameronu i z Riu se k nám chodili kochat :-) Za celou dobu pobytu byla pouze jednou zelená vlajka-byly velké vlny takže koupat se moc nešlo. My jsme se ale kochali, seděli v mělké vodě a nechali se smáčet vlnami. Kdo je lepší plavec mohl plavat mezi vlnami nebo se jimi dál od břehu nechat houpat. Skákání do vln byl zase adrenalinový zážitek. Každopádně docela fouká, takže nejde cítit jak pálí slunce - doporučuji minimálně faktor 30, protože ti co se mazali nižším tak byli spáleni.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkově je to celkem málo obydlený ostrov, kde toho moc neroste, což vede i k celkové chudobě obyvatel. Doporučuji si na recepci hotelu objednat taxi tzv. aligueri a s řidičem si domluvit projížďky po ostrově-vyjde to mnohem levněji než přes cestovku a navíc podpoříte místní lidi :-) Pokud pojedete na výlet do Rabilu (je tam hrnčířství, kde se dají levně nakoupit suvenýry), tak určitě přivezte dětem něco dobrého (klidně propašujte nějaké ovoce z hotelu-budou štěstím bez sebe!nebo přivezte bonbony z domu). Jinak doporučuji si udělat výlet po levé straně břehu (když stojíte zády k hotelu) k mysu, kde při troše štěstí najdete krásné mušle.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Nádherná dovolená plná nevšedních zážitků!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 54
z 60 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Viki: Kochat? - 26. 9. 2013 16:13

Že se k Vám chodili lidi z Decameronu kochat kvůli moři - respektive oceánu? To snad ne. V září 2013 jsme byli v Decameronu a hotely jsou na té samé pláži vzdálené od sebe asi 200 metrů a moře/oceán bylo stejné...Opravdu jsme neměli potřebu chodit se kochat na tu samou pláž...:-)) reagovat

Tom: Re: Kochat? - 30. 9. 2013 11:34

Super, že tady řešíte takovou kravinu....kdybyste raději napsal/a recenci na Decameron tak by to mělo větší hodnotu, protože tam zatím nikdo, kdo byl v Decameronu nic nenapsal:-( reagovat

Viki: Re: Re: Kochat? - 4. 10. 2013 10:05

Kdybyste se podíval pořádně, tak jsem recenzi na Decameron napsala - visí na webu už asi 14 dní. Takže příště se líp dívat... reagovat

MARC: VÍZUM - 4. 10. 2013 7:05

KOLIK STOJÍ VÍZUM PŘÍMO NA LETIŠTI? reagovat

aba: Re: VÍZUM - 4. 10. 2013 11:08

650,- takže si ho určitě kupte tam, než přes cestovku! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Boa Vista - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání