Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Royal Horizon Boa Vista Resort **** (Kapverdy - Boa Vista - Praia de Chaves)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 385x
Recenze se líbila: 642 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Velice slušná dovolená,zejména pro toho kdo chce v klidu odpočívat a relaxovat.Hotel pro starší i mladé páry,málo rodin s dětmi/moc tam toho pro ně není/.Kdo chce být aktivní je zde pestrá sport.nabídka např.tenis,ping-pong,fotbal,posilovna atd.Doporučuji na 14 dní

za týden se stačíte tak akorát aklimatizovat a druhý týden vyrazit na některý z mnoha výletů

s českým průvodcem Tomášem,který má ostrovy v malíčku.Byli jsme na celodenním po ostrově na terénních Toytách a bylo to super ale i ostatní výlety dle ohlasů ostatních rekreantů splnily jejich očekávání.Celý den pofukuje večer snesete i lehkou mikinu.DO 10km vzdáleného Sal Rei lze dojet taxi za 10eur které Vám na recepci zavolají,nebo lze pěšky po pláži.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování je v malých bungalovech/žádné paneláky/s nádherným výhledem na celou zátoku a moře.Pokoje slušné s velkou koupelnou a balkonem odkud můžete pozorovat nádherné západy slunce cca v 19.30.Osušky nechte doma na pokoji jsou hotelové/když je necháte na podlaze tak Vám je vymění/a na pláž dostanete kartičku na kterou Vám každé ráno vydají čistou osušku.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo velice kvalitní většinou importované z Portugalska,takže žádné blafy ze supermarketů.Kdo má rád ryby,ten si zde přijde na své,ryby každý den pečou např.celé tuňáky ale najdete zde i rybí polévky,carpacia,marinované ryby.tatarák.Denně pečou čerstvé pečivo,pizzu,najdete zde ale i kvalitní sýry uzeniny,různé druhy peč.mas krájených před hosty,moučníky,saláty atd.Lehké občerstvení je podáváno i na plážovém baru,přes poledne polévka,saláty,pizza,palačinky atd.Máte zde možnost zdarma po předchozí rezervaci na recepci navštívit 2 ala carte restaurace/kapverdskou a italskou/.K dispozici jsou 3 bary s množstvím alk. i nealk.nápojů,pivo místní,dobře chlazené chutí připomíná belgickou Stellu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál super,jsou milí a ochotní i bez bakšiše,je jich velké množství,takže nikde nečekáte na pití,žádné fronty na jídloatr.Je to portugalský resort,takže jsou kladeny vysoké nároky na hygienu,na veřejných toaletách je prakticky neustále uklízečka tudíž jsou neustále čisté.Animátoři aktivní ale nevtíraví,většina aktivit se odehrává u bazénu u moře pouze beach volej a petangue.2/3 hostů jsou ze západu/hlavně francouzi/takže kvalita služeb je na vynikající úrovni.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Atlantic je osvěžující hodně vlny,ale občas se dá i plavat.Pláž nádherná cca 10km dlouhá s jemným pískem,na pláži jsou pouhé 2 hotely takže klídek.Slunečníků a lehátek zdarma dostatek jsou i dost od sebe vzdálené tudíž Vám nikdo nelítá a neruší za hlavou.Dlouhé procházky k písečným dunám či na útesy.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu prakticky jen pláž,letiště5km,nejližší osada 5km.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celk dojem výborný,zejména pro toho kdo očekává klidnou a ničím nerušenou dovolenou.Pro milovníky nákupů,restaurací a diskoték/i kdzž na hotelu jedna funguje denně do 2 do rána i s all inn/tuto lokalitu nedoporučuji.Jesli bude možnost rádi se sem s manželkou vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 78
z 86 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Simona: dotaz - 6. 8. 2014 10:01

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to na Kapverdech s faunou? Je tam moc ještěrek, hadů atd? Chtěli bychom tam na podzim, ovšem nejsem milovníkem těchto zvířátek, něco snesu, ale moc ne, prosím o info. Předem děkuji S. reagovat

standa: Re: dotaz - 6. 8. 2014 10:24

Na hotelu ani na výletech jsme se s ničím takovým nesetkali,jedině kdyby jsi absolovala výlet na tropické Fogu,tak tam možná,ale nemám s tím osobní zkušenost.Za 14 dní jsme viděli na výletě 1 ještěrku tak myslím můžeš být v klidu.Přeji příjemnou dovču Standa reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Boa Vista - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání