Napsat recenzi

PODLE OČEKÁVÁNÍ

Recenze hotelu Grand Tala Bay Resort Aqaba ***** (Jordánsko - Rudé moře - Tala Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 26x
Recenze se líbila: 67 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

MOJE HODNOCENÍ NENÍ KRITIKOU, POUZE POROVNÁNÍ, POPISU STUTEČNOSTÍ A MOŽNOST POROVNÁNÍ S EGYPTEM, KTERÝ JE K JORDÁNSKU NEJBLÍŽE (MOŘE, UBYTOVÁNÍ, SLUŽBY, STAVBY, STYL, NÁBOŽENSTVÍ… 5*)

Po příjezdu (4 autobusy Čechů), byli na recepci připraveni, klíče měli všichni do 30min. v ruce.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

UBYTOVÁNÍ: pokoje starší, ale útulné, balkón,

ÚKLID: denně (ustláno), ručníky se nemění každý den, i když je na doporučení delegátky hodíte na zem, sprchový kout 1cm plíseň, za celý týden jej nikdo nevymyl, na zem položili prázdnou tubu od sprchového gelu a byla tam celý týden, kosmetika denně doplněna (sprcháč, šampón, kondicionér, krém, toaletní papír). Personál ,,uklizeči,, muži i ženy, skromné chování, pokud jsme se potkali, dali jsme jim nějakou sladkost nebo dolary i přesto, že uklizeno nebylo .

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

STRAVA: kuře, jehněčí, hovězí, 2-3 druhy rýže, brambory, klasika zelenina a saláty, od Egypta chutné dortíky, ovoce: 1 druh denně (meloun, zelené jablko, žlutý meloun, pomeranč), pečivo cca 5 druhů, palačinky, vajíčka… velký výběr všeho,

NÁPOJE V JÍDLENĚ: nárok na 1 nápoj, pivo, nebo víno vše pitelné, a nealko velký výběr – velni chutné džusy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

starší, popis viz výše

Pláž a moře  průměrně (3/5)

MOŘE: doporučujeme boty, vyhnete se úrazu a pohodlnějšího vstupu do moře, moře teplé, klidné, bohaté na podmořský život – průměr, je co vidět a je to hezké. Pivo od 12:00 do 17:00, vše jak uvedeno na stránkách CK. Ručníky na pláž na kartu.

WIFI: luxus, všude pokryto vč. pláže, zdarma.

BARY: v bazénu, nevyužili jsme, u bazénu 80% místních, ovšem všichni v pohodě. Večerní ,,prosklený,, bar na pláži, každý den večerní program, kouří se všude, fungující klima a odvětrávání, takže nekuřáci nejsou omezeni, kuřáky.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

CELKOVÉ SHRNUTÍ POBYTU: Vybírali jsme nejlevnější hotel, nejblíže letiště o všech výše uvedených omezeních jsme četli, takže nás nepřekvapili. Důvod: chtěli jsme využít výletů Wadi Ram - poušť, Petra-skalnaté město, které jsou docela drahé a byl to důvod výběru země Jordánsko.

POROVNÁNÍ: Egypt slabší 5* cca kolem cena 18tis.na osobu. Za Jordánsko jsme zaplatili 25tis./os, Egypt by za tu cenu byl již lepší hotel. Pobyt v tomto hotelu má hodnotu 15-18tis.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

ZÁVĚREM: Pokud jedete za krásou Jordánska, tento hotel stačí, pokud jedete za luxusem (služby) zvolte Egypt. Jordánsko pouze 4 % země jsou vhodná k obdělávání půdy a 8 % se používá jako pastviny, omezené zdroje vody, takže většinu dováží a tudíž je pochopitelná cena.

Pokud majitelé hotelu budou mít za cíl plný hotel, musí zhodnotit ,, omezení,, které nyní nastavili, víme totiž, kdy do hotelu jezdili převážně Francouzi, Němci a Italové, cituji,, jsme překvapení,, alkohol tekl před 4 lety, proudem.

DELEGÁT: Tomas, nepoznáte , že jeho rodným jazykem není čeština , ale finština… hodně informací, slušné chování, milé vystupování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rudé moře - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání