Napsat recenzi

Nenaplněné očekávání a zklamání

Recenze hotelu Grand Tala Bay Resort Aqaba ***** (Jordánsko - Rudé moře - Tala Bay)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 9x
Recenze se líbila: 56 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotelový komplex a služby odpovídají 3*

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Starší hotelový komplex, hezky položený v pěkné zahradě. Bohužel je na každém kroku vidět, že by potřeboval rekonstrukci. Pokoj byl pěkný s výhledem na moře, naprostou katastrofou byl však sprchový kout s plísní a šváby.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava není příliš rozmanitá, ale vyberete si. Každý den stejná ryba typu pangas, vždy pouze v jiné omáčce. Na výběr ještě kuře, zelenina, těstoviny, brambory. Občas tortila nebo místní kofta (ta super). Malý výběr zákusků, které nebyly příliš dobré. K pití 2 druhy džusu a voda. Nečekejte žádné grilování, plody moře a tak. Se stravou v Egyptě nebo Turecku se to nedá vůbec srovnávat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Pěkné bazény, ale špatně udržované, špinavé, plné písku. Pravidelné čištění neprobíhá (bazén se oficiálně nezavírá). Bar u bazénu otvírá v 10:30, nealko nalévají z láhví, 2 džusy a voda, káva, čaj. Od 12 rozlévané pivo z plechovek. Od 15 předpřipravené 2 míchané koktejly, většinou nepitelné. Na pláži nealko z láhví, voda a káva. Od 19 potom u diskotéky i víno a 2 předpřipravené koktejly. U oběda/večeře nárok na 1 sklenici piva nebo vína. Personál hotelu se snaží, ale není tak vstřícný jako třeba v Egyptě.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž je pěkná, ale trochu vázne úklid. Je málo lehátek i slunečníků, protože 1/3 je rozbité. S trochou snahy by pláž byla super. Vstup do moře kamenitý, ale je zde molo z barelů a schůdky do píščité lagunky, která je moc pěkná. Dá se i šnorchlovat, ale podmořských život je rozmanitější v Egyptě.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu je pěkné, hotel je součástí resortu Tala Bay, je propojen promenádou s marinou s obchůdky a restauracemi.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Hotel a služby odpovídají 3*, je potřeba nemít velká očekávání a spíše hotel brát jako zázemí pro výlety. Pokud výlety neplánujete a cílem je plážová dovolená s dobrým jídlem a službami, zvolte jinou zemi třeba Turecko nebo Egypt.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rudé moře - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání