Napsat recenzi

Jamajka 10 dní - únor 2014

Recenze hotelu Royal Decameron Club Caribbean Hotel *** (Jamajka - Middlesex - Runaway Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 583x
Recenze se líbila: 925 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Doporučuji - ubytování, hotel, jídlo, alko-nealko ... vše na velmi dobré úrovni. Doporučuji

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Většinou malé chatky, popř.jednopatrové budovy s apartmány. Vše vybaveno - koupelna (fén,ručníky,mýdla,šampony,spr.gel), šatna se žehličkou a žehl.prknem. LCD televize, klimatizace. Kdo měl problém, vyměnil pokoj. My spali v chatce a v poho. Jen po střeše nám ráno běhaly ještěrky-děsnej rachot. Ale vzhledem k tomu,že likviduje ostatní hmyz, tak jsme za "hlídače" byli vděčni :-)

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Pro mě jako strávníka "na maso" super. Taky 3x denně teplá strava se projevila i na váze :-(

Mořských plodů moc nebylo,ale vzhledem k tomu že je zase tak moc nevyhledávám, tak mi to nechybělo. Ostatně se dalo objednat do speciální restaurace buď na rybí speciality (využili jsme a dobrý) nebo na thajskou kuchyni.

Místa v restauraci dostatek, personál ochotný - donesl dle přání vodu,pivo,víno, kávu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Jeli jsme si odpočinou bez dětí, ale přesto nám chybělo více sportovních aktivit či míst k jejich provozování. Animační programy dobrý,ale téměř vše zaměřeno na tanec. Chyběly nápady bez nutnosti znát jazyk - např.kouzelník, pantomima,..... Personál opravdu v pohodě - prostě JAMAN !

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Četl jsem předchozí recenze a vše odpovídá popisu. Když bylo klidné moře, dalo se i šnorchlovat - ale moc toho vidět nebylo. Při vlnách se nadalo ani to. Moře blízko, teplota moře suprová, lehátka a slunečníky zdarma a všeho dostatek. A když tak u baru se místo našlo :-)

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Ani jsme moc nevyházeli, nebylo totiž kam v okolí hotelu. Obchůdky v areálu i těsně mimo něj. 3x jsme opustili komplex a to na výlety - doporučuji, je co vidět.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem velice dobrý. Pokud bych se ještě někdy dostal do Karibiku, asi bych pro poznání volil jiný ostrov (Kuba, Dominikánu. Kdo chce ale navštívit Jamajku, tak hotel Vás nezklame a můžete odsud podnikat výlety - buď organizovaně nebo po vlastní ose.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání