Napsat recenzi

stintino calas

Recenze hotelu Stintino Calas Hotel *** (Itálie - Sardinie - Stintino)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 668x
Recenze se líbila: 282 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Letos jsem zvolil *** jako jedničku na trhu. Zájezd byl All incluzive, ubytování 3***. Ubytování, bazén, pláž odpovídalo 3***,

na program all incluziv opravdu dlouho nezapomenu, přirovnal bych ho k hodně špatné plné penzi o kultuře stolování a hygieně ani nemluvým.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

průměr

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Když jsme přišli poprvé na snídani byli jsme v šoku - na táce jeden salám,pár plátků sýru, vařené vejce, ze saldkostí croasanty,koláč pro celý zájezd, kdo přišel později měl smůlu,nedoplňovalo se a neobměňovalo, to znamená po celou dobu zájezdu stejná snídaně. Takové snídaně jsem nikde neviděl, ani v ČR v hotelu druhé kategorie.

Jediný druh pečiva bílá houska, která se podávala ke všemu i místo příloh k obědu i k večeři. Do kávy nebo do čaje plastové lžičky !! Co se týká hygieny - číšník šmudlal fleky na ubrusu určeném k jednorázovému použití přímo před náma špinavým hadříkem, který namáčel v hlubokém talíři s nějakým saponátem, tak z toho se mi opravdu zvedal žaludek. Fleky na ubrusech byly běžná věc.

Obědy a večeře -výběr ze dvou neidentifikovaných jídel, nikdy jsme nevěděli co vlastně jíme, žádné popisky nebo obrázky u jídla, přílohy za celý pobyt občas rýže,j jednou opečené brambory a jednou hranolky. Zbytky hranolek od oběda byly k večeři zapečené s vejcem - fuj vhodné možná pro prasata, né pro klienty Vaší cestovní kanceáře.

Jinak přílohy suplovaly stále stejné bílé housky k snídani, k obědu i k večeři. Po obědě dezert žádný, ovoce meloun,občas broskev v omezeném množství, opět kdo přišel později nezbylo.....Po večeři podivný dezert, jako třeba namočené piškoty ve vodě, posypané kakaem, který zbyl a podával se ráno na snídani - opět vhodné pro prase, nedalo se to jíst už večer na tož ráno, když se to celou noc někde !! válelo ( jak uchovat namočené piškoty, aby byly ztravitelné ještě za několik cca 12 hodin).

Odpolední svačina - podávala se u veřejného bazénu pro klienty zájezdu i pro zaměstnance hotelu z jednoho miniaturního stolku způsobem croasanty a sendviče ( opět každý den,celý týden stejná svačina) na stolečku bez talířků,ubrousků....hygiena žádná.

Opět stylem kdo dřív přije - ten dřív mele....

Denní bar all incluzive - další hrůza, kterou jsme zatím nikde nezažili. Byla to dřevěná bouda,která když byla zavřená, připomínala WC. Když byla otevřená připomínala vosí hnízdo. Klienti si mohli sami natočit pivo, víno, sladké limonády. Opět hygiena žádná spoustu kelímků s přelitými či nedopitými nápoji a spoustu vos všude, toto bylo i o zdraví, nebo o život. Jedna paní nás opakovaně žádala o natočení nápoje,byla alergická na vosy...... Pokud nějaký nápoj došel, trvalo i celý den než byl doplněn.Bylo to jediné místo kam jsme si během dne mohli zajít pro nápoj.

Program All incluive si představuji jinak, během dne nebyla káva ( pouze u snídaně,oběda a večeře) ani zmrzliny či ovoce pro děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

průměr

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání