Napsat recenzi

Apartmány Borgo del Sole

Recenze hotelu Hotel Borgo Del Sole *** (Itálie - Sardinie - Marina di Sorso)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 388x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Po úvodním šoku krásná dovolená.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Ubytování v apartmánech bylo pěkné, dostatečně prostorné. Měli jsme blízko k moři a k bazému a hotelu. Trošku byla cíti zatuchlina, takže jsme pořád větrali, ucpal se záchod a sprcha, ale celkem rychle opravili.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Jeli jsme s tím, že podle popisu cestovní kanceláře koupíme vše na místě. Opak byl pravdou. Na hotelu nefungovala pizzerie, bar na hotelu velice skromný a obchod=hrůza, žádné zboží! Nejbližší obchod 10 km - spojení pouze taxi nebo půjčit auto, popř.kolo, které jednomu čechovi u obchodu ukradli, takže musel zaplatit 100 EUR. Byli jsme nuceni, abychom neumřeli hlady, dokoupit polopenzi - snídaně skromné, večeře vynikající. Někteří si dokoupili all inclusive - hrůza,o vše museli prosit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,9/5)

Vybavení kuchyňky velice skromné, po příjezdu jsme museli umýt nádobí - bylo špinavé.

Toaletní papír si musíte koupit a rovněž ručníky nemění!!!! Jedině za poplatek 5 EUR - nehorázné. Dle mého názoru chyba našich cestovek, popř. delegátů že toto neřeší. Jsou to základní hygienické potřeby.

Personál v hotelu ochotný, ale mluví pouze italsky. Stejně tak animátoři.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž a hlavně moře nádherné, vstup velice pozvolný, vhodný pro děti. Moře čisté, pláž černý písek, kousek dál normání hnědý. Služby u moře žádné, pouze cca 1 km bistro.

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Hrůza - nic. Nejde jít s kočárkem na procházku po okolí, protože vyjdete z hotelu a hned je frekventovaná silnice. Pizerie cca 100 km, ale buď zavřené nebo nic moc. Ani uvnitř hotelu, přestože je tam krásné podloubí s množstvím obchodů - ale prázdných, nic není.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Po prvním šoku jsme si dovolenou užili, vyšlo nám i počasí. Ovšem co je nejhorší je DELEGÁTKA - raději po ní nic nechtějte!!!Nepozdraví Vás, nic neví a nic nezařídí!!!!!Hrůza.

Její povinností je rovněž informovat cestovní kanceláře jak to ve skutečnosti je a co si mají všechno lidé vzít a na co mají být připraveni. Cestovky pak informují zcela mylně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

moszus: Konečně nějaká reakce! - 25. 6. 2013 21:25

Byli jsme tamtéž,předchozí recenze je moje a jelikož jsme byli první turnus,bylo vše ještě smradlavějsí,špinavější po zimě a pláž neuklizená,hrozná.O tom že nemění ručníky a nedávají toaleťák cestovka ví,protože jsme tam volali.Cestovka klienty zřejmě záměrně neinformuje,protože by tam nikdo nejel.A s all inclusive to bylo v našem turnusu stejné.Všichni nadávali ,že si budou stěžovat,ale zatím nikdo ani recenzi nenapsal.Byli jsme přes ck Boš. reagovat

Milda: Víc recenzí! - 26. 6. 2013 7:26

My jsme byli s Martedem, už jsme tam i volali, vypadalo to že jsou rádi, že o hodně věcech neví nebo spíše záměrně neinformují... Stěžovali jsme si hlavně na nemožnou delegátku. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání