Napsat recenzi

Parádní dovolená

Recenze hotelu Club Esse Palmasera Village Resort **** (Itálie - Sardinie - Cala Gonone)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 277x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Popravdě řečeno musím říct, že jsem v šoku z recenzí, které tu na hotel a hlavně stravu čtu. Asi jsme byli v jiném paralelním světě. Mám názor úplně opačný. Od snídaně až po večeře jsme jedli perfektní jídlo a každý den jiné. Bylo spoustu na výběr a vždy jsme byli najedení k prasknutí. Pití to samé. Mohli jsme si kdykoliv dojít pro co jsme chtěli. A že nebyla v All inclusive vodka? Nejsme alkoholici, takže nám to opravdu nevadilo. Pláž parádní. Plážový servis zdarma a kdo se nechtěl mačkat s lidmi, nebo poslouchat, že občas kolem projel bagr, mohl popojít klidně dál na další krásné pláže v okolí. A co si nemůžeme vynachválit bylo jak se o nás celkově všichni postarali. Od začátku, kdy nás vyzvedli delegáti na letišti, až do konce, kdy nás dovedli až k odbavení na zpáteční let.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje krásné, čisté, každý den nové ručníky a každý den uklizeno. Ubytování je od pláže opravdu kousek dál, ale dalo se to přežít. Prošli jsme resortem, pak sešli skálu po schodech a byli jsme na pláži. Je pravda, že jsme trochu záviděli lidem v pokojích Borgo, kteří měli vážně krásné ubytování a vlastní bazén, ale i naše ubytování bylo dostatečné.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jak už jsem psala, naprosto není co vytknout. Ráno snídaně na výběr z vajíček, slaniny, šunky, sýru, pečiva, marmelády, nutelly, croissanty, které byly ještě teplé, jogurt, cereálie, ovoce a kafe, jaké jen jsme chtěli. Nevím, co jiného by si ostatní lidi na snídani představovali..My doma takto bohatě rozhodně nesnídáme, takže nám osobně tento výběr přišel opravdu dostatečný. Dopoledne ovoce na baru, pití, jaké jsme chtěli. Oběd.. Předkrmy-výběr opět z ...prosciutto, rajčata s mozzarellou, těstovinový salát, bramborový salát, plněné žampiony... nevzpomínám si na vše, ale vždy plné stoly. Jako primo piatto těstoviny na výběr ze 4 druhů-každý den různé-mořské plody, rajčatová omáčka, smetanové... a jako secondo piatto grilované ryby nebo maso, nebo mořské plody, vždy s přílohou. Na výběr bylo také vždy ovoce, kterého jsme si mohli vzít kolik jsme chtěli. Odpoledne u baru pečivo se salámem a pití. Večeře, opět několik předkrmů, jako pizza na plech, ryby, kuřecí, opět jiné těstoviny a na grilu opět jiné ryby. Na jídle rozhodně nešetřili, protože dobroty jako kalamáry, chobotnice, lososa a podobně člověk nikde jinde hned tak nedostane. Přijeli jsme každý s 3 kily nahoře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Jediné co bylo trochu nepříjemné byla pomalá Wi-Fi, ale jak jsme pochopili, i na tom už se pracuje a časem to bude myslím fungovat bez problémů. S personálem hotelu jsme přišli do styku jen v restauraci a tam byli všichni moc milý. Původně jsme dostali stůl, který se nám nelíbil, tak nebylo problém ho vyměnit. Naši delegáti zajistili vše co bylo potřeba, je pravda, že pan delegát se ne vždy choval úplně mile, ale kdo se v práci stále usmívá, že.. Z čeho jsme ale byli úplně paf byli animátoři. Matúš a Mária byli úžasní. Starali se o program celé dny a děti je milovaly.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře čisté, sice občas řasy naplavené na pláži, ale v Itálii to bývá i mnohem horší. Všude čisto, každé ráno chodili pláž uklízet.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Procházet se dalo do města, kde bylo spoustu co k vidění. Delegáti nám poradili i další procházky, na které jsme se mohli vydat pěšky nebo autobusem, takže i v okolí je co vidět.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dovolená se nám opravdu moc líbila. Parádně jsme se najedli, odpočinuli si u krásného moře a bazénu a zažili spoustu nových zážitků. Moc bych si přála se někdy najíst doma u lidí, kteří tu pomlouvají stravu, protože to musejí být opravdoví mistři kuchyně.

Děkujeme za krásnou dovolenou!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání