Napsat recenzi

Dost dost dobrá dovolená

Recenze hotelu Club Esse Palmasera Village Resort **** (Itálie - Sardinie - Cala Gonone)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 2 094x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den všem, včera jsme se vrátili z dovolené v tomto hotelu. Ale abych začal od začátku. S ***** jsme jeli poprvé. Tři dny před odletem jsme ještě neměli odletové informace.Musel jsem to začít vyřizovat sám osobně. Po omluvě, která následovala, jsem byl ujištěn, že to je poslední zádrhel a že nás čeká, jen to nejlepší.Po příletu do Olbie se nás ujal delegát pan Eduard. V tu chvíli to už byl učiněný koncert. Tak dobře všechno zorganizováno, jak měl pan Eda, jsem ještě nezažil. V tu chvíli ze mě opadli veškeré obavy z ****. Myslím, že by mělo být **** na tohoto delegáta právem hrdo, svoji práci dělá skvěle. Po přjezdu na hotel nám byli rozdány kliče od ubytování a tím bylo vše vyřízeno(cca 5min). Bydleli jsme v areálu Borgo, ubytování skvělé. Hned před terasou bazen s mořskou vodou.Mezi tímto bazénem a hlavním bazenem, který byl větší, byl bar pro All inclusive. Pláž je cca 150m od obou bazenů po mírných schodech. Co se týče jídla, tak opravdu dobré, každý si vybere. Pokud si někdo představuje dovolenou prožít a alkoholickém opojení a přežíráním, tak ať do tohoto hotelu nejezdí. Kdo se chce dobře najíst místních specialit, posedět na baru a popít něco dobrého, tak je to přesně hotel pro Vás. Jo důležitá věc, nejsou tady soudruzi z východu ani skopčáci, takže opravdu klid, ale to neznamená, že tady není noční život. Pokud někdo váhá, tak mohu tento hotel vřele doporučit.

Ubytování  průměrně (4/5)

V areálu Borgo, velmi pěkné, zbytek nemohu hodnotit.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Bez chyby

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Nelze nic vytknout

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Trohu chybí bar na pláži v rámci All inclisive

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Pěkné městečko cca 10 min chůze

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Vše už jsem vyjádřil nahoře

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání