Napsat recenzi

La Cascata La baita 16-23.12. 2017

Recenze hotelu Residence La Cascata/La Baita *** (Itálie - Lombardie - Ponte di Legno)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2017
Přečteno: 139x
Recenze se líbila: 327 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

spokojenost, odpovida cene

Ubytování  průměrně (3/5)

Apartman bilo 6 jsme obsadili ve ctyrech lidech, coz je idealni. Ve chvili, kdy rozlozite gauc v obyvaku a nesoupnete stul ke zdi, nezbyde prakticky zadne misto na pruchod. Pri obsazeni ctyrech lidi to sice vyjde na osobu o par stovek vice, ale urcite se to vyplati zaprve z hlediska soukromi v oddelene loznici a za druhe spotrebou energie, ktera cini u bilo 6 300kw, u mono 4 pouze 180kw. Jsou zde 3 dvoukilovatove primotopy, tj v loznici, koupelne a kuchyni. V obyvaku dva kilovatove. Resili jsme to jednoduse, do kuchyne a koupelny jsme zavreli dvere a primotopy vypnuli, da se takto usetrit dost penez. V loznici staci zatopit pul hodiny pred spanim a do rana se to pod perinou da vydrzet, nic hroznyho. Tim padem jsme mohli v pohode topit v obyvacim pokoji, kde jsme stejne travili nejvice casu. Pokud budete primotopy fedrovat od rana do vecera, pripravte si minimalne 150 euro navic, da se to podle casu ktery topite docela dobre spocitat. Elektromery jsou v samostatne casti v suterenu, v prubehu pobytu se daji kontrolovat. Kolega v mono 4 doplacel 37 euro a to netopil cely den. Doporucuji vzit maly primotop, idealne ten, co fouka horky vzduch. Ty stavajici nemaji ventilator, a tak trva dele, nez mistnost vytopi. Co se tyka bot, ty bohuzel neuschnou poradne ani v obyvacim pokoji, resili jsme to fenem v koupelne, do kazde boty na 10 minut a bota je sucha. Lyze jsme davali do male chodbicky mezi apartmany, do lyzarny je to fakt z ruky, tim hur kdyz bydlite na druhem konci u sjezdovky jako my. Takhle nasadite lyze primo pred v chodem a sjedete 50m k lanovce. Co se tyka vlhkosti, nejhure na tom je loznice, ale nic co se neda prezit, obleceni je po ranu trochu vlhke. Pokud je venku suchy vzduch, doporucuji na hodinu denne otevrit okno a vlhkosti se castecne zbavite. Vybaveni apartmanu je dostacujici, jen neni mycka a trouba. Odkladacich a uloznych prostor je vic nez dost. Nic noveho a luxusniho to sice neni, ale zazil jsem horsi a za vic penez. ubytovani zkratka odpovida sedmi a pul tisicum za tyden, na druhou stranu jste par metru od svahu, coz je nenahraditelne. Doporucuji prijet do strediska o par hodin drive, muzete si pak vybrat apartman ktery vam vyhovuje. Oficialne ubytovavaji od 16 hod, my prijeli v 11 a ubytovali nas prakticky ihned. Wifi v prizemi fungovala dobre a zdarma. Koupelnove a lozni pradlo taktez dzarma a zaverecny uklid ani pobytova taxa se neplati. Jen kauce 150 euro, ale to je standard. Z kauce vam pripadne odectou spotrebu energie navic. Supermarket je pod hotelem naproti svahu v Ponte, maji tam vse, i cerstve pecivo. Jinak pekarna je v centru mestecka cca 1km od ubytovani.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jidlo jsme meli svoje, asi jako kazdy. Na svahu se da do 10 euro dobre najist. Treba pizza margarita stoji 5 euro a na zahnani hladu pro dva lidi staci. V prvni stanici z Ponte na Valbione toci plzen za 4,50 :o)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybaveni apartmanu dostacujici, personal hotelu prakticky nepotrebujete, veskere instrukce dostanete od cestovky na papire.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Sjezdovky a vleky super. Zdatnnejsim lyzarum doporucuji Ponte, sjezdovky jsou zde rozmanitejsi a daleko atraktivnejsi nez na Tonale, tam je to krome paradisa a dvou uplne krajnich sjezdovek vse stejne a nezazivne. Je pravda, ze na tonale se diky jiznim svahum ohrejete, to se v prosinci v Ponte rici neda, slunicko tu vylezlo v pul dvanacte a zalezlo po jedne hodine. Doporucuji rano v osm stat u kabiny, vyjet do tonale, kde je slunicko, dat si par jizd a kolem 11, kdy se zacinaji hromadit lidi, sjet dolu do Ponte, kde neni cely den ani noha a svahy jsou i odpoledne v pohode sjizdne.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okoli hotelu pekne a ciste, hezky vyhled na Ponte di Legno.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Ubytovani v pohode, lyzovani super

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lombardie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání