Napsat recenzi

Seniorský dům - klidná dovolená

Recenze hotelu Domizia Palace Hotel **** (Itálie - Kampánie - Baia Domizia)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 84x
Recenze se líbila: 391 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Odpočinková dovolená

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel hezký, čistý, Klimatizace a trezor v ceně. Wifi dostupná v celém areálu, internet častěji nefunguje, než funguje. Úklid častý a precizní.

Nutnost čepice v bazénu nás trochu zaskočila ale v městečku lze sehnat čepici za 2€

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava výborná. Vzhledem ke skladbě klientely (převážně Italský důchodce), tak kuchyně byla Italská. Často se obměňovala, mořské potvůrky, dostatek zeleniny, masa. Nikdy jsem neměl pocit, že bych si už neměl co vybrat. Jenom někdy bylo nutné počkat, protože personál nestíhal doplňovat

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Klimatizace, trezor na pokoji bez poplatku. Úklid probíhal pravidelně a často. Boční výhled na moře z každého pokoje, jenom pokoje na kuchyní může rozčilovat hlučné odvětrávaní kuchyně.

Personál: Personál Vám dá na dovolené snad nejvíce (nevědomky) pocítit, že jste tam jenom do počtu a že jsou zaměřeni především pro Italskou klientelu. Kromě recepční a barmana na pláží, tam snad nikdo neumí anglicky . I když máte All Inclusive, tak si to moc neužijete, protože kvůli jazykovým barieram je Vám už nepříjemné neustále žádat o pivo k objedu, nebo o doplněné chybějících jídla.

Animační programy rovněž v Italštině.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Tady bych dal hvězd i více. Krásně čistá hotelová pláž, lehátka a slunečníky v ceně. Sice jednou jsem musel důrazně vysvětlit plavčíkovi, že mám nárok na lehátka a vzal jsem si rezervované lehátka a slunečník. Italové si je s oblibou rezervují a potom nastane situace, kde si nemáte kam lehnout a koukáte na několik prázdných neobsazených lehátek. Ale to byl jenom jeden den z dovolené, jinak nebyl problém najít prázdné místo.

Vstup do moře hodně pozvolný, takže vhodný i pro malé děti.

Bohužel kromě koupání na pláží (ani několik km do stran) nejsou žádné zábavní služby jako půjčovna skútrů, nafukovací banán, lyžování, apod.

Nejlepší koupání je při západu slunce, to máte pláž skoro jenom pro sebe a voda v moři teploučká.

Čistotu pláže oceníte zejména, když se projdete po pláží a uvidíte, v jakém stavu jsou veřejné pláže. Ti Italové jsou fakt pras**a. Kde dokouří, tam odhodí nedopalek, kde dopije, tam vyhodí PETku apod.

Za zmínku stojí u super perfektní barman na pláží, který je velmi ochotný a míchá úžasné nápoje (měli jsme All Inclusive)

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Dovolená v Baia Domizia je pro lidi, kterí chtějí odpočinkovou dovolenou a chtějí se celý týden válet na pláží nebo u Bazénu. Městečko máte prozkoumané za jeden den a v podstatě tam není kam jít. Dva supermarkety, nějaké kavárna Pizzerie a dost.

Rozhodně Baia Domizia není vhodná jako výchozí místo, pokud by jste chtěli cestovat (do NEapolu, Říma apod) autobusem či vlakem. Autobusy tam sice nějaké jezdí ale kdy a kam vědí snad jenom domorodci. Na zastávkach nejsou žádné jízdní řády a ani strejda google nenašel žádné spojení z Neapolu do Baia Domizia

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hotel je výborná volba pro lidi, kteří chtějí klidnou válecí dovolenou u moře nebo bazénu. Pro lidi, kterým nevadí být pátým kolem na voze a kterým nevadí, že vše, co se děje v hotelu, děje se tak, aby to vyhovovalo Italským důchodcům (převážná klientela).

Na druhou stranu si opravdu hezky odpočinete a večerní živá hudba je balzámem na uši.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kampánie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání