Napsat recenzi

Fantastické

Recenze hotelu Sun Beach Palmeto Resort **** (Itálie - Kalábrie - Squillace Lido)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 121x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prostředí resortu krásné, žádný klasický hotel, ale domečky po celém areálu, všude uklizeno. Výborné jídlo - za týden jsme s kamarádkou úspěšně přibraly každá kilo a půl. Pláž a moře nádhera.

Večer není kam jít. Na procházky po městě zapomeňte - to jsme postrádaly.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

tenhle typ ubytování se mi opravdu líbí mnohem víc, než klasický hotel, pokoj velikost akorát, pěkné vybavení.

Resort opravdu prostorný, tedy někdy můžete do restaurace putovat ne méně než 5 minut a za dalších 5-10 se dostanete na pláž - ačkoli je hotel přímo na pláži, tak do pokoje z pláže to máte fajn procházku.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

opravdu výborné jídlo, bohatý bufet, těstoviny, pizza, ale spíš mne nadchlo množství sea food (téměř každý oběd i večeře), ryby také nechybí. Pozor, řízkaři by zde mohli umřít hlady! Z nějakého občerstvení během dne si moc hlavu nedělají.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Italové. To na vysvětlenou asi stačí. Ve čtyřhvězdičkovém hotelu pro téměř 1000 hostů mluví anglicky 2 lidé. Jedna recepční a jeden barman. V plážovém baru objednávám bílé víno, barman něco říká, pochopím, že bílé nemá, jen červené. Neptal se, jestli ho chci, jen mi to oznámil, nalil červené a objednávka vyřízena. Ještě teď mám záchvat smíchu. Jistě, lze to kritizovat, jako tento obecný přístup Italů k jakémukoli problému, ale my si jely dovolenou užít a italská nátura nic neřešit a prostě se jen bavit je okouzlující a je hřích hledat mouchy na něčem, co je vlastně zábavné. Jen pro info...na pláži jsme pily to červené celý týden, bílé se neobjevilo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

úžasné!!! Pláž každý den uklizena + uklízí se i přes poledne, moře nádherné, průzračné a čisté, když se díváte do příboje, zlatě se leskne, i když s naprosto nevyzpytatelnou teplotou. 2x za týden se nám stalo, že se do moře dalo vůbec vlézt - bylo to pro skutečné otužilce.

Okolí hotelu  průměrně (1,7/5)

Pokud nejste podnikaví, tady opravdu není kam jít.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dovolenou jsme si opravdu užily, jela bych sem klidně znovu, kdyby to přestěhovali někam blíž k nočnímu životu. Jinak ideální pro rodiny s dětmi, seniory, nebo někoho kdo chce vysloveně klidnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání