Napsat recenzi

Dovolená pro plážové povaleče

Recenze hotelu Residence Sole Mare (Itálie - Kalábrie - Scalea)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 79x
Recenze se líbila: 253 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné moře s mnoha rybičkami, s pěkným bazénem, bez možností příjemných procházek do okolí, (dejte si předtím týden hory a budete spokojení) CK Č**** neupozornila předem, že vše se v areálu platí v hotovosti (každý večer pití u večeře, pobytová taxa, případný nákup v minimarketu nebo v barech, fakultativní výlety). Bankomat a supermarket 3 km převážně do kopce. Nic pro nomofobiky.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Hotel není na úrovni čtyřhvězdičkového, vázne úklid areálu, zařízení chátrá. Některé pokoje jsou moderněji vybavené, některé starší omšelejší ( např. nám tekla voda ze sprchy velmi slabým proudem, jiným se v noci sama spouštěla klimatizace...) Uprostřed areálu bar a amfiteátr s každodenními animacemi do půl dvanácté a klec s papoušky, kteří štěbetají od rozbřesku. Spát v blízkosti baru je za trest. Velkou nevýhodou je, že člověk předem netuší, v které části bude bydlet a nemůže si vybrat pokoj. CK Neckermann takovou službu už nabízí.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Polopenze - snídaně stále stejné, menší výběr, ovoce ve formě salátu z ovoce z předešlého dne, někdy i včerejší rajčata, čaj připravený v konvici by Angličana zdeptal (slabý, bez chuti), mléko sporadicky, špatně fungující automat na mletou kávu neřeší opravou, ale každý den restartují, 2 automaty s instantní kávou fungují skvěle. Večeře výborné, velký výběr hlavního jídla a zeleniny, na závěr ovoce, bez dezertů nebo zmrzliny, nápoje se platí hned v hotovosti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel vybaven pěkným bazénem (vyžadují koupací čepice, možno zakoupit za 2.50 na místě), aquagym a cvičení každý den, zanedbanější hřiště na plážový volejbal (dopoledne uvázaný rotvajler, který písek obohacuje svými výměšky), ale večer jsme si s animátory skvěle zahráli, personál: někteří číšníci vyhořelí, animátoři velmi sympatičtí a komunikativní, uklízečky a recepční velmi ochotní.Wifi za příplatek 15 euro na týden prý slabá. Možnost se připojit v baru, pokud jste hosté.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž písčito-kamenitá. Lehátka a slunečníky zadarmo, vždy dostatek, bar na pláži (možno koupit pizzu, pannini, pití...) Moře hned u hotelu (pláž mírně z kopce - ráno si nezaběháte), vstup do moře poměrně strmý na Itálii, u kraje asi 2 m, kde dospělý dosáhne. Kousek dál kameny, kde se postavíte, ale pár ježků (z boku útesů, lidi moc boty nenosili). Moře nádherně čisté, mnoho ryb (viděli jsme i murénu 3 m od břehu), moře krásně teplé. Stojí za to půjčit alespoň na 3hod šlapadlo nebo kanoi a zajet na Capo Vaticano a zde šnorchlovat.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí pěkné, exotičtější (palmy, opuncie...), ale není možnost ani procházek do okolí, leda vyšlapete nahoru na kopec. V podstatě je nejlepší se spokojit s areálem hotelu nebo si člověk trochu mákne. Nejbližší supermarket a bankomat 3km daleko do kopce. Vše se platí v hotovosti, i fakultativní výlety, o čemž nás CK Č**** neinformovala a poměrně to všem zákazníkům vadilo.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Krásné moře, hotel ujde. ale zanedbaný. Vemte si hodně hotovosti.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání