Napsat recenzi

Scalea krásná, Majestic už méně

Recenze hotelu Residence Majestic *** (Itálie - Kalábrie - Scalea)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2008
Přečteno: 311x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kalábrie je moc hezký kout Itálie, ale kdybych tam ještě jednou jela, tak bych si rezidenci Majestic už nevybrala. Nejvíc mi vadilo, že k moři to bylo strašně daleko- nikoli uváděných 600 m, ale určitě přes kilometr. Cestu busem už bych taky zažít nechtěla

Ubytování  průměrně (3/5)

Moc se mi nelíbilo, že jsme dostali apartmán s malinkým balkonem a to jsme byli čtyři ( dva dospělí +dvě dospívající děti), mladý pár, který bydlel pod námi, měl terasu jak hrom. V apartmánu chyběla lednička, kterou personál po upozornění dodal, v kuchyňce bylo vše potřebné a oba pokoje i koupelna vyhovující. Vadil mi jen ten miniaturní balkon a taky chybějící klimatizace, celý týden se teploty pohybovaly kolem 40°, takže nic příjemného

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme vlastní, občas jsme zašli na večeři do města, výborné byly ryby a také sladké zákusky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Dost mi vadilo, že na pokoj jsme museli čekat přes 3 hodiny! Po noci strávené v autobusu tedy nic příjemného, a kdyby se partner nepohádal s recepčním, tak jsme možná čekali ještě déle. Recepční jiný než rodný jazyk neovládali, což bylo taky mínus. Pod Majestikem v obchůdku s potravinami majitel ovládal hnedle 3 světové jazyky a uměl i pár slov česky!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře i pláž byly krásné. Moře mělo barvu spíše dozelena, to jsem nikde předtím neviděla, byly krásné vlny. Pláž byla oblázková, uklizená, všechno v pohodě. Strašlivá nevýhoda byla značná vzdálenost od hotelu, určitě to bylo přes kilometr, tipla bych tak 1,5 km přes celé městečko. Ve 40° vedru to bylo příšerně únavné. Tady si CK trochu zalhala

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Typické přímořské městečko, nebylo moc velké, takže jsme ho prolezli křížem krážem. Líbil se mi obchod s cizokrajným ptactvem (hlavně velcí papoušci amazonští, ti byli!). Hodně obchodů i zboží, které stálo za to koupit. Pouze jsme byli delegátem upozorněni, abychom raději nechodili večer do odlehlejších míst a k moři (jste blízko u Sicílie a o mafii jste určitě slyšeli), nevím, co na tom bylo pravdy, ale této rady jsme se drželi. Také se mi moc líbily hory, které vypadaly, jako by se zvedaly přímo z moře a skoro každý den se nad nimi křižovaly blesky, ačkoli u moře ani nekáplo. Krásný pohled.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Nejsme žádní fňukalové, takže přes výše popsané nesnáze spíše spokojenost

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání