Napsat recenzi

dovolená s 3 letým dítětem

Recenze hotelu Nicotera Beach Village **** (Itálie - Kalábrie - Nicotera Marina)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 940x
Recenze se líbila: 529 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená by se nám moc líbila, ale nevyšlo nám počasí. Pršelo téměř každý den, ale bylo teplo. Koupání v bazénu bylo možné i za deště. Pokud je silný vítr, jsou na moři velké vlny a koupání je jen pro otrlé. Může se uklidnit i tak, že není ani vlnka a pak je vhodné i pro malé děti, jinak ne. Hrubý písek není tak vlezlý jako ten jemný, nám nevadil. Voda v září byla velmi teplá 27C to se nám moc líbilo. Jinak kde neuklízí je spousta odpadků. Areál se nachází uprostřed přírody, kolem dokola není téměř nic. Přišli jsme si tam trochu jako v rezervaci - za plotem. Mohou vám naplánovat mezipřistání třeba v Ostravě, pokud letíte z Brna, ale to vám dopředu nikdo neřekne. Takže let pak trvá třeba 3 hod a více, stejně tak můžete z letiště jet déle než jednu hodinku, pokud rozvážíte kde koho. Prestože jsem chtěla krátkou vzdálenost kvůli dítěti, tak vám to tak rozplánují, že se to protahne. Ikdyž se ptáte, dozvíte se že let trvá dvě hodinky a z letiště hodinku.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Je pěkné, dostačující, uklízí každý den, a mění ručníky, je tam fén. Dost pokojů má pouze terasové dveře, tudíž bez okna, když v noci větráte může k vám kdokoliv. Je tam sušák na prádlo, stolek a židle na terase. Nabíječka na telefon ani nepotřebovala přechodku ale radši si ji vemte.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Stravování je opravdu luxusní a velmi chutné. Pro mě gastronomický zážitek. Italská jídla i hranolky, atd. Hodně ovoce a zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál je v pohodě, služeb se moc nenabízí, když prší není v podstatě kam jít, co dělat. Je tam pouze venkovní hřiště, uvnitř není vůbec nic, venku hodně lehátek a slunečníků zdarma, to se opravdu bát nemusíte. Na pláži jsou zdarma šlapadla, můžete využit když je klidné moře. Každý večer je tam disco do půl noci. Je to slyšet všude i když si zavřete. Záleží jak komu tohle přijde vhod. Když chcete pařit je to fajn, když chcete v 9 zalehnout asi to moc neoceníte.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře bylo velmi teplé, je docela čisté, záleží na tom jak je rozbouřené a jaké počasí vychytáte. Může být úplně bez vlnky ale mohou tam být i veliké vlny. Je to kousek od hotelu přes lesík, který je velmi příjemný když je hic. Na pláži je pitná voda. Když ujdete opodál, je tam spousta nepořádku.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

V okolí není téměř nic, nejbližší město Nicotera, je rozpadlé a plné odpadků, na nákup vůbec nic.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Záleží hodně na počasí.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání