Napsat recenzi

Itálie - Kalábrie - Due Elle

Recenze hotelu Village Camping Due Elle (Itálie - Kalábrie - Marina di Schiavonea)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2012
Přečteno: 861x
Recenze se líbila: 672 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • MOŘE A PLÁŽ MOŘE A PLÁŽ

Fajn dovolená pro nenáročné. Za stravu a pláž bych dala jedničku.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

V areálu se nachází dva typy ubytování - klimatizované mobilhomy a nebo vilky rovněž s klimatizací (zde jsme byli my). Mobilhomy i vilky jsou zcela vybaveny a nacházejí se v blízkosti pláže, vzdálenost je individuální a záleží na místě ubytování, komplex je rozsáhlejší. Naše vilka byla pro 4 osoby. V přízemí se nacházela kuchyňka, soc. zařízení a v 1. patře jsme měli dvě ložnice s oddělenými lůžky. Vstup do patra byl po strmých schodech (nevhodné pro malé děti a seniory).

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování je nabízenou formou italské polopenze nebo plné penze. My jsme měli plnou penzi a velice nám chutnalo, obědy i večeře byly podávány o několika chodech. K snídani nechybělo čerstvé pečivo a ani italská lahůdka jménem prosciutto. Bylo moc příjemné poznat místní kuchyni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Středisko je vhodné pro aktivní dovolenou. K dispozici je venkovní bazén (30m x 15m, provozní doba je od 20.5. do 30.9.2011) s hydromasáží, fotbalové hřiště, tenisový kurt, stolní tenis a plážový volejbal. V areálu se také nachází restaurace s pizzerií a barem (s širokou nabídkou nealkoholických i alkoholických nápojů, nechybí ani české pivo). Kdo se chce stravovat sám, může si nakoupit potraviny v místním minimarketu. Denně jsou zde čerstvé ryby a ovoce. S personálem nebyl problém - všichni milí a ochotní.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je v místě písčitá a široká. Vstup do moře pozvolný, což je výhoda pro rodiny s dětmi, neplavce a také osoby s horší pohyblivostí. Moře bylo v květnu čisté.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu bylo uklizené. Komplex je větší, takže se tam našla i nějaká zeleň - vše udržováno.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Bohužel počasí nám moc nepřálo a narušilo nám část programu, ale i tak jsem ráda, že jsem se mohla znovu podívat do Itálie. Konkrétně v Kalábrii jsem ještě nebyla a určitě je to krásné místo - nesrovnatelné se severní částí Itálie. Moře je zde mnohem čistší a tato část na mě působila příjemně a jsem si jistá, že bych zde dokázala strávit hezkou dovolenou. Středisko DUE ELLE bych doporučila spíše těm, kteří nehledají luxus, konkrétněji pak rodinám s dětmi a starším osobách (s ubytováním v mobilhomech) a nebo popř. i mladých párům, kteří vyloženě netouží po rušném nočním životu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání