Napsat recenzi

Úžasná dovolená, za rok jedeme znovu:-)

Recenze hotelu Villaggio Holiday Beach **** (Itálie - Kalábrie - Cirella)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 525x
Recenze se líbila: 605 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na celou pláž z útesů. Pohled na celou pláž z útesů.
  • Útesy cca 500 m od hotelové pláže. Útesy cca 500 m od hotelové pláže.
  • Rozbouřené moře první dva dny. Rozbouřené moře první dva dny.
  • Průzračné a klidné moře. Průzračné a klidné moře.
  • Hotelová pláž. Hotelová pláž.
  • Vstup do Villaggia. Vstup do Villaggia.
  • Bazén. Bazén.
  • Apartmán s terasou. Apartmán s terasou.
  • Poklidné městečko Cirella. Poklidné městečko Cirella.
  • Městečko Cirella. Městečko Cirella.

Dovolenou ve Villaggiu Holiday Beach jsme si maximálně užili a byli jsme naprosto spokojeni. Villaggio bylo poloprázdné (nejspíš kvůli začátku sezóny), s námi tam bylo cca 5 českých rodin, zbytek Italové. Villaggio je čisté, plné zeleně, apartmány jsou příjemné, není v nich horko, ani když není puštěná klimatizace a prostorově i vybavením jsou vyhovující. Na začátku nám chybělo pár věcí v kuchyňském koutu, ale ty nám po požádání okamžitě donesli. Bazén ne Villaggiu je krásný, čistý a skoro stále prázdný. Pláž je naprosto úžasná, moře i pláž jsou čisté, pláž je neuvěřitelně široká a dlouhá a kupodivu bez lidí, párkrát se nám stalo, že jsme tam byli úplně sami, protože v okolí Villaggia nejsou jiná ubytovací zařízení. První dva dny nás překvapily téměř dvoumetrové vlny, byly super, ale občas byl trošku problém z moře vylézt, poté se ale moře uklidnilo a užívali jsme si příjemných vlnek. Plážový servis naprosto dokonalý, jen jsme přišli, okamžitě nám plavčík připravil slunečník i lehátka. Osazenstvo Villaggia je velice milé - a to od recepční, přes barmany, animátory i kuchaře. Všechno jsou to velice milí a kontaktní lidé, panuje tam taková rodinná atmosféra. Skoro nikdo tam ale nemluví anglicky a pokud ano, tak jen základy, ale snaží se, takže jsme se s nimi v pohodě bavili i v italštině a klasika "rukama nohama". Přímo ve Villaggiu se i velmi dobře najíte a to za rozumné ceny (pizza od 4,50 EUR, těstovinky kolem 6 EUR), s pitím je to podobné. Není problém si vymyslet téměř vlastní jídlo, ochotně vám ho připraví.

Městečko Cirella je od Villaggia vzdáleno cca 500 m, dá se tam dojít příjemnou procházkou kolem pláže. Nakupovat jsme chodili jen svačinky (nakonec jsme nevařili, protože by to byla škoda). Hned na kraji městečka je krámek s úžasným ovocem a zeleninou, supermarket pak o kousek dál, Ceny jsou podobné těm u nás v ČR, ale výrobky svou kvalitou naše o hodně předčí. Parmezán a parmská šunka stojí pár korun a jsou luxusní. Kalábrijská kuchyně nabízí spoustu úžasných chutí, jen pozor, kdo nemáte rád pikantní, musíte to místním říci, do všeho jinak cpou feferonky a to dost ostré. Městečko žije ráno mezi 8 - 10 hodinou, pak se tam zastaví čas a k životu se vrátí zase až kolem šesté večer. Počasí bylo i na začátku července velice příjemné, teploty neustále přes 30 stupňů, v noci bylo chladněji, ale i tak většina lidí zvládala jen v tričku. Jeden den bylo dopoledne trochu zataženo, sprchlo, ale stále bylo teplo a za chvilku bylo zase všechno suché.

Jediné, k čemu se nemohu moc vyjádřit, byla delegátka, tu jsme ani jednou neviděli, ale nebyla potřeba, takže vlastně také v pořádku.

Všem mohu takovouto dovolenou jen doporučit, byli jsme nadšení.

Ubytování  průměrně (5/5)

Čisté apartmánky v zeleni, s nádherným bazénem a pláží kousek od Villaggia.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Výborné, úžasné chutě, ochotní kuchaři a příznivé ceny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Villaggio má vše, co mít má, personál je skvělý, po těch se nám bude stýskat:-)

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž téměř bez lidí, plážový servis vždy zajištěn, moře průzračné, není co vytknout.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Moc krásné - dlouhatánská pláž pro příjemné večerní procházky, stezka přes útesy, všude zeleno a rozkvetlé stromy, keře, městečko je čisté a velice příjemné včetně obyvatel, kteří jsou opravdu vstřícní.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Nám se líbilo úplně všechno a jsme z dovolené nadšení. Jen se do příštího roku naučíme italsky:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání