Napsat recenzi

Kalábrie, Liparské ostrovy a Stromboli 14.-24.6.2018

Recenze hotelu Villaggio Residence Marina del Capo *** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 150x
Recenze se líbila: 267 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená u Tyrhénského moře. Jih Itálie - Kalábrie je sám o sobě nádherný, samá zeleň a květ - citrusy, olivovníky, fíkovníky, palmy, opuncie, oleandry, jasmíny..... a všudepřítomná červená cibule, feferonky. Moře je čisté, přímo průzračné (občas se narazí na ježka či medůzu, ale pohoda), dlouhé písečné pláže s lehátky a slunečníky, každý den upravovány místními, kteří jsou velice vstřícní k turistům. Naše bydlení v areálu apartmánů bylo ve svahu nad mořem, ve stínu borovic a v těsné blízkosti pláže. K dispozici 2 bazény, bar s příjemnou paní Dianou, recepce s Wifi a hlavně nádherné šumění moře. Užili jsme si jak relax při koupání a slunění, ale hlavně úžasné výlety - Tropea, Reggio, Pentedattilo, Liparské ostrovy (výstup na Vulcano), večerní sopku Stromboli aj. Jenom na lodních výletech jsme "napluli" přes 300km. NÁDHERA

Ubytování  průměrně (4/5)

Areál apartmánů ve svahu nad mořem, ve stínu borovic a v těsné blízkosti pláže. Apartmán se skládal ze 2 dvoulůžkových ložnic, koupelny (sprcha, umyvadlo a WC) a kuchyňky, kde jsme našli vše, abychom si mohli uvařit večeři a sníst na terase s výhledem na moře. Areál je využíván prakticky jenom 3měsíce v létě tak je skromný, ale čistý a útulný.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vařili jsme si sami v kuchyňce, kde byl plynový sporák, lednice, základní nádobí - vybavení.

Dostačující i pro rodiny s dětmi.

Často jsme využili služeb místních restaurací na pobřeží, kde jsme ochutnali speciality, jako mečouna, mořské plody, různé těstoviny, z pece vytaženou pizzu nebo Tartufo (zmrzlina z lísko-oříškového krému a hořké čokolády, obalená v kakau, vše ve tvaru lanýže) No a samozřejmě maličkou, ale silnou kávu a čerstvou šťávu z místních citrusů "spermuta"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení apartmánu skromné, ale čisté, funkční. Naprosto dostačující i pro rodinu s dětmi. Obsluha v baru a na recepci velmi milá, vstřícná.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Dlouhá písečná pláž s lehátky, slunečníky, vždy uklizená od místních. I po noční bouři, kdy vlny přinesly nepořádek, kameny tak vše opět uklízeli a dokonce bagříkem odstraňovali kameny, aby byl volný průchod až do moře. Voda průzračná a na konec června teplá, časté, ale příjemné vlny.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Další hotelové a apartmánové areály, podél pobřeží po písku tak 10min do místního marketu a restaurace. Trochu dále cca 20km malebné barokní městečko Tropea, které se nachází na vysokém vápencovém útesu a má velký přístav odkud vyplouvají lodě na další výlety.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Jedna z krásných dovolených, kde nadchla lokalita, moře, mnohačetné výlety s vynikajícím výkladem našeho delegáta Michala, okouzlující příroda, dobré jídlo, pití, milí a vstřícní lidé.....no i počasí nám přálo, přes den krásně a v noci sprchlo. NÁDHERA a velké díky řidičům autobusu, průvodci i všem cestovatelům, protože si myslím, že jsme byli fajn parta.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání