Napsat recenzi

Dobré, ale příště pojedeme radši jinam!

Recenze hotelu Scoglio della Galea Hotel **** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 314x
Recenze se líbila: 277 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Resort je příjemný, v palmovém háji, všude spousta květin, všude je čisto, neustále tam kmitá armáda zahradníků a uklízeček, kteří udržují vše v naprosté čistotě. Pokoje jsou čisté, ale poměrně malé a ocenil bych je spíše třemi hvězdičkami, než čtyřmi. Kimatizace na pokojích funguje bezvadně. Skvělé je jídlo v poměrně luxusní restauraci, vyjma snídaní, které jsou každý den bez rozdílu stejné. Obědy a večeře rozmanité, spousta ryb a dalších darů moře, hodně zeleniny a ovoce. V okolí resortu nic není. Že by se člověk šel projít po večeři někam do města, tak není možné, protože tam prakticky žádné město není. V samotné vesnici je poměrně špína, nepořádek a smrad. Problémem je samotné umístění resortu na vysoké skále. Cesta od moře nahoru do pokoje je ve vedru poměrně vyčerpávající a rozhodně není pro méně pohyblivé jedince nebo starší lidi. Je třeba jezdit hotelovým vláčkem, který jezdí v určitý čas. Jde si na to zvyknout. Moře je takřka nepoužitelné. Je sice čisté a teplotně příjemné, ale pláž má na šířku asi jen 4 metry, na kterých se tísní většina hotelových hostů. Přístup do moře je téměř nemožný, kluzké kameny znemožňují jakékoliv procházení, nepomáhají ani boty do vody. Jediným řešením je položit se hned na pláži na břicho a pak trapně po čtyřech přelézt kluzké kameny až do větší hloubky. Moře jsme po dvou dnech zavrhli a strávili zbytek týdne u bazénu. Tam je velice nepříjemný plavčík, který takřka vše zakazuje. Dětem zakazuje skákat do vody, nesmí se křičet, nesmí se s žádnými hračkami do vody, žádné míče, žádné matrace. Je to dost nepříjemné a otravné. Jinak personál v pohodě, stále se smějí a jsou příjemní. Ale jak už tu někdo říkal - jsou zaměření výhradně na italské turisty. Vše se odehrává v italštině, animační programy pro děti, večerní divadelní vystoupení, muzika... Vše italsky, takže pro cizince celkem nuda. Pokud to shrnu, tak to bylo dobré, ale už bysme sem znova nejeli. Místo není vhodné pro milovníky moře.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Poměrně skromné, ale čisté pokoje.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Slibují wi-fi. Připojení je ale možné jen v některých společných prostorách resortu a to ještě sporadicky. Na pokojích připojení není.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Příště radši jinam....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání