Napsat recenzi

Capo Di Vaticano - hotel Mrinella

Recenze hotelu Marinella Hotel *** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 141x
Recenze se líbila: 436 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Marinella velmi krásný,čistý a útulný. Na recepci se domluvíte německy i anglicky,velmi ochotný a vstřícný personál. Na pláž je to z hotelu cca 300 m z kopce, nazpět vás vyveze autobus každou celou hodinu. Jen na pláži máte k dispozici z zdarma slunečník a dvě křesílka,lehátko je za poplatek 10€. Strava (polopenze) můžete si každý den vybrat,jestli oběd nebo večeři. Snídaně jsou dobré, jen jednotvárné. Oběd či večeře je že 4 chodů, předkrm,těstoviny,hl.jídlo,zákusek.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Hotel čistý, udržovaný, pokoje hezký vybavené a útulné. V hotelu je malý bar. Bazén čistý a voda teplá.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jednotvárné snídaně, oběd či večeře velmi dobré, 4-chodové vždy si vyberete.

Ve středu večer hotel pořádá výlet do odlehlého letoviska,je dobře si objednat ten den oběd pokud nechcete na výlet,protože večeři nedostanete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Klimatizace a trezor na pokoji,lednice jen za poplatek.

Úklid každý den.

Personál velmi ochotný a komunikativní(domluvíte se anglicky i německy)

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž cca 300 m od hotelu z kopce,nazpět vás vyveze autobus každou hodinu. Písek je hrubý,doporučujeme boty do vody. Vstup do vody velmi příkrý - pro rodinu s malými dětmi nic moc. Voda čistá,průzračná, ale studená. Bar na pláži super,spousty jídla na výběr - pizza 4 druhy,smažené speciality,ovocné i zeleninové saláty,voda,limonády,nanuky. Ke každému pokoji na pláži zdarma slunečník a dvě křesílka, lehátko za poplatek 10€.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel na hotelu,ale širší okolí bylo velmi zajímavé. Hodně se nám líbila Tropea. Když si kousek po pojedete uvidíte na Sicílii i na Stromboli.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Škoda že pláž nebyla pro malé děti,jinak moc hezká a hotel také.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání