Napsat recenzi

Groticelle

Recenze hotelu Esmeraldo Residence *** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 777x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Schválně píši tento název - rozdíl proti ubytování v apartmánech esmeraldo. Hotel groticelle je ale báječný!

Ubytování  průměrně (4/5)

Bez klimatizace je to katasrofa, při větrání vás sežerou komáři - nutné repelenty a raidy do zásuvek!!! Za to vedlejší "spoluhotel" Groticelle je se vším super.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravování v hoteleu Groticelle je docela fajn, jen kdyby se stále neopakovali snídaně, k obědu a večeří spousta druhů místních specialit a hlavně i ryby! Jediné co si platíte je pití k večeří a obědu, není to drahé. K snídani je cokoliv k pití v ceně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hlavně se naučte Italsky, když jedete do "dolní" Itálie.

Jediná pochvala pro "Vrchního" v restauraci - ten je fantastický!!!!!!

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je fantastická při pohledu zhora z vyhlídky, na pláž jezdí mikrobus a zpět také a téměř pořád, je 350m. Moře je nádherně čisté, ale kolem oběda se občas objeví řasy. Bacha na medúzy, likvidují je jen turisti........Je tu možností více - pláží je několik, písek hrubý ale hlavně i ten jemný - bílý!!

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Tak to je největší fantastika - kolem vás dokola samé tropické a subtropické rostliny, nádherná zahrada plná několika druhů palem....

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Doporučuji všem, ale do hotelu Groticelle přímo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání