Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Galidon Thermal & Wellness Park Hotel *** (Itálie - Ischia - Forio d'Ischia)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 228x
Recenze se líbila: 274 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S hotelem jsme byli naprosto spokojeni. Příjemný personál, skvělé jídlo, čisté pokoje, nádherná destinace.

Dovolenou jsme tam trávili od 7.7.2018 do 14.7.2018.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hotel se nachází v kopcích, asi 700m od pláže Citara. Na pláž je zdarma poskytován svoz minibusem.

Součástí hotelu jsou tři bazény. Dva termální (vnitřní a venkovní) a venkovní netermální klasický. Navštívili jsme jen venkovní termální. Je to ten "čtyřlístek" přímo před hotelem. Otevřen je nonstop, teplota vody 36°C, musíte v něm mít koupací čepici.

Pokoj jsme měli v nejvyšším patře. Byl ovšem směrovaný na skálu porostlou zelení. Výhled nebyl žádný a pokoj byl tím pádem trochu tmavý.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Light all inclusive.

Nealko, víno, káva 10:00-22:00 na baru zdarma. Možnost vzít si sklenku k bazénu, ale ne na pokoj.

Každý pokoj měl v hotelové restauraci přidělený svůj stůl na celý pobyt.

Snídaně (08:00 - 09:30) formou bufetu - výběr cereálie, vajíčka, 2 druhy pečiva (vždy stejné), uzeniny, sýry, sladké koláče, croissanty, káva, čaj, kapučíno, vody, džusy, ledové čaje.. nebyla snad šance, že by si člověk nevybral.

Večeře (19:30 - 21:00) se skládaly z předkrmu, kdy si člověk opět formou bufetu mohl nabrat co hrdlo ráčilo.

První chod jsme si už vybírali z menu - většinou těstoviny nebo rýže na různé způsoby, rajčatová šťáva.

Druhý chod nějaké maso - výběr ryby, kuře, králík, vepřové, hovězí, mušle, přílohy byly určené (buď brambory nebo zelenina).

A pak následoval dezert - zmrzlina, sorbet, ovoce, pudinky.

Na stole bylo vždy připraveno bílé nebo červené víno a džbán vody.

Při brzkém odjezdu na výlet (Pompeje+Vesuv 05:35) se musí snídaně nahlásit den předem na recepci a musíte počítat s tím, že bufet nebude tak bohatý jako obvykle.

1x za týden je gala večer - menu na večeři je dané a při jídle vás potěší pán hrou na kytaru a zpěvem.

Pokud byl zájem, tak se po domluvě s personálem v restauraci mohla vyměnit večeře za oběd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Pokoj naprosto vyhovující. Velká skříň, botník, dva noční stolky s lampičkami, pohodlná postel, stůl s židlí, televize, mini-lednička, koupelna společná s WC, se sprchovým koutem, umyvadlem, bidetem.

Bohužel voda z kohoutku není na ostrov pitná!

Personál na recepci byl trochu upjatý, i když ochotný, milý, profesionální. Personál v restauraci byl oproti tomu samý fórek, takže tam byla atmosféra mnohem příjemnější. Navíc se pánové pokoušeli mluvit česky, což hrozně moc obdivuju :)

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž Citara.

Přístup byl buď po hlavní silnici (což je při jejich dopravě dost o život - absolvovali jsme jednu cestu tam a jednu zpět) nebo po schodech přes hotel Oasis. Bohužel schody jsou na úbočí skály, takže celkem komplikovaný terén. Šli jsme jednou a jen dolů, nahoru už jsme využili svoz, který jezdil od hotelu zdarma.

Svoz jsme využívali pravidelně, bohužel co mě zklamalo, že jezdí jen 5-6x denně. První jel v 9:30 a pak další až ve 12:30..

Pláž byla písčitá, menší, ale vždy se místo našlo. Přístup do moře byl pozvolný.

Škoda, že pronájem dvou lehátek se slunečníkem vyšel na min. 20 Euro/den. Dle delegátky to ale byla ještě hezká cena, blíže městu Forio byl pronájem ještě dražší.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Asi 200 m od hotelu jsou krámky se suvenýry, zmrzlinou (2 kopečky 2 Eura), minimarket...

Necelý kilometr od hotelu je překrásná kaktusová botanická zahrada, která stojí za vidění. Vstupné 9 Euro (případně 8 pokud máte slevenku od delegátky). Doporučuju si tam dát kaktusový koktejl (5 Euro).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

K hotelu výtku nemám. Bohužel mě teda zklamaly dámy v cestovce, když nám tvrdily, že pronájem lehátka bude tak za 5 Euro/den a nezmínily detaily o komplikovanějším přístupu na pláž.

Jinak ostrov Ischia je samý kopec, ale o to větší krásy na něm můžete objevovat. Určitě využívejte fakultativních výletů k jeho poznání.

Např.: Okružní jízda autobusem se zastávkami na zajímavých místech a poutavým vyprávěním delegátky Nelly.

Návštěva Pompejí a výšlap na Vesuv s možností nahlédnutí do kráteru a návštěva překrásného Aragonského hradu s delegátkou Janou (SK).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání