Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Mexico Hotel *** (Itálie - Emilia Romagna - Torre Pedrera)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 301x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z 5 patra Pohled z 5 patra
  • Večerní procházka po pláži před hotelem Večerní procházka po pláži před hotelem
  • menší veřejná pláž asi 50 m od hotelu menší veřejná pláž asi 50 m od hotelu

Byli jsme velice spokojeni s hotelem i personálem. Bohužel jídlo bylo horší ale nikdy jsme uplně hladoví neodcházeli, doporučuji hlavně pro rodiny s hodně malými dětmi kvůli mělčině a teplotě vody.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Velice čistý hotel, denně vyměněné ručníky a osušky, společné prostory se uklízejí několikrát denně, jen delší čekací doba na výtah hlavně při snídaních a večeřích, v 5 patře nádherný výhled na moře, menší pokoje ale dobře zařízené, pěkný bazén i s lehátky.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snaha hotelu přeložit jídelníček do češtiny - oceňuji.Snídaně denně stejné ale velký výběr- 2druhy salámů, sýr,zelenina, musly, croasanty, marmeláda, med.......mléko, 2 druhy džusu,

Večeře - zeleninový bufet,servírovaný předkrm nebo polévka, hl.chod a zákusek nebo ovoce. Opět výběr ale chuťově jsme si na večeřích moc nepochutnali. Těšili jsme se na špagety, pizzu, mořské plody....bohužel ani jednou.Při plném hotelu velice přeplněná menší jídelna, jídlo se podává tak 1 1/2 hodiny!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál hotelu velice příjemný, ochotný nic není problém. Domluvíte se italsky, anglicky někdy i rusky.Vždy vstřícní od recepční, číšníky až po uklízečky. Opravdu takhle příjemný personál jsem dlouho nezažila.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Placená pláž hned před hotelem. Čistá s lehátkami a slunečníky. Zde při odlivu dojdete k vlnolamům skoro suchou nohou. Veřejná pláž menčí tak 50m od hotelu, čistá nepřelidněná, vetší veřejná pláž asi 150m. Moře docela čisté, teplé ale hrozně mělké. Větší hloubka je u kraje vlnolamů nebo mezi nimi.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Vzdálenost od centra je na celovečerní procházku. V blízkém okolí je menší market, restaurace, zmrzlina, pár obchůdků s oblečením a cetkama, autobusová zastávka důležitá na nástup po okolních atrakcí a do města Rimini.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

V hotelu jsme byli spokojeni, ocenila jsem menší lidnatost na plážích, u bazénu i v blízkém okolí. Doporučila bych všem, kteří nejsou závodní plavci a chtějí si odpočinout od denního šrumce. Klidnější středisko.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání