Napsat recenzi

Za své peníze, své určitě dostanete :-)

Recenze hotelu Hotel Bacco ** (Itálie - Emilia Romagna - Rivazzurra)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 227x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Musím se přiznat, že po přečtení zdejších prvních 3 recenzí, jsem se tedy skutečně obával, nebylo to moc pěkné čtení, nicméně my jsme nakonec byli mile překvapeni !! Pokud neočekáváte nějaké extra zázraky, rozhodně se sem nebojte !!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Není to Hilton, ale své si odbydlíte. Pokoje jsou menší, nicméně na přespání naprosto dostačující. Pokud jste jako my, s dětmi celý den na pláži a poté ještě na večerní procházce, ve skutečně velice rušné Rimini, večer padnete a nevíte o světě:-). Vsadím se, že X lidí nemá doma ani tak velký obývák :-). Co se týče polohy u kolejí, je to v podstatě nakonec výhodou, protože na ty projíždějící vlaky si hodně rychle zvyknete a druhý den, už to ani nevnímáte. Ale co hlavně : Zlaté projíždějící vlaky oproti tomu, kdybyste byli ubytovaní směrem blíže k pláži!! To je masakr, fakt! 2 velké hlavní ulice, je tam spousta hotelů, s rozeřvanou Italskou a německou mládeží, bušící diskotéky a bary až do 6 rána ! Matějská hadr!! Takže tady fakt klídek a pohodička a ty koleje vedou v podstatě přes celou Rivazzuru podélně, takže hotelů kolem je něurekom a nikdo si na to nestěžuje. není se čeho bát. Naše 2 děti chrněly jak špalci a my s ženou jsme se kvůli vlaku probudili v noci za celý týden jen jednou.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Taky tady oproti svým předchůdcům musím dát pět hvězd !!! Nevím, jestli to bylo tím, že Italům od 1.8. začaly prázdniny a dovolené, ale s jídlem nebyl sebemenší problém!! NAOPAK !! Nicméně Italů tam zase až tak nebylo, byl to takový mix a poměrně rychle se měnil.Každý den , zdůrazňuji KAŽDÝ den maso, tedy krom jiného, výtečné těstoviny jako předkrm, spousty salátů, jako mrkvový, rajčatový apod. Hlavní jídlo, hranolky, brambory, kuře, stejk atd...., dezert nějaké ovoce jako meloun apod. Je fakt, že když přinesli něco atraktivního, zaprášilo se po tom, ale žádné drama v podobě strakanic se nekonalo. Snídaně vydatné, sladké croasany, buchty, ale každý den i dostatek pečiva, salámy, máslo, marmeláda apod. NAPROSTO DOSTAČUJÍCÍ !!!! Co vidím jako lehkou slabinu, bylo pití, oni sami od sebe , krom vína k večeři, Vám na stůl nic nedají, nicméně jakmile personálu řeknete, okamžitě Vám na stole přistane lahev sycené či nesycené vody, pro děti lahev třeba Fanty. Napíšou Vám na ni fixou číslo pokoje a pokud to nevypijete, dostanete jí z lednice druhý den automaticky. Ale o nové a pití pro děti si opravdu musíte říci, ale milý personál s tím nemá vůbec potíže, to donést. Opravdu líná huba, holý neštěstí platí v tomto případě dvojnásob. S jídlem fakt naprostá spokojenost, naprosto bez problémů mi po dva dny přidali řízeček a kuře, ptali se zda ještě nechceme více. Taky dostali při odjezdu pár plechovek Plzničky :-), respektive během pobytu a snažili se :-).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Co byste chtěli za 14 talířů i s jídlem pro 4 osoby v plné sezoně?? Tolik jsme alespoň platili my... :-) Mramorovou vanu, nebo room servis s masáží? Za ty prachy je toho až až. A to jsem scestoval půlku světa. Není to Hilton, ale taky žádná blechárna, personál je moc milý a příjemný, je to rodinný hotel. Za své peníze dostanete přesně to, co jste si zaplatili. Pro

rodinnou dovolenou naprosto dostačující. Co se týče delegátky ČK, tak ta je tam zadarmo drahá. Vidíte ji jen po příjezdu, kde se Vám snaží 10 minut vnutit přrdražené zájezdy, z kterých má evidentně provizi a které, pokud nejste uplní trotlové si seženete sami za půlku. Poté už ji neuvidíte, nikdo se o Vás nestará a nezajímá. Chybí tedy na pokoji lednička, to fakt že jo, ale 3 minutky pěšky máte 2 obchody, kde si celkem levně ( voda 1 éčko) kopíte do půlnoci chlazené , co potřebujete. na recepci taky, ale tam je to dražší ( Heineken plechovka 2 e, v krámě je za 1 e). Byly vedra, ale klimoška nebyla vůbec zapotřebí, noci se mírně ochladí a velký větrák bohatě stačí. Výměna ručníků každý den, prostěradel jednou týdně, ale když to hodíte na zem, vymění Vám to denně. Domluvíte se anglicky a rusky, bez problémů.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pecka. Moře jak kafíčko, teplounké, písečné pláže, dostatečný servis na pláži, spousty prodejců od kokosu až po zimní bundy :-). Pláže upravené, čisté, občas vlny, moře mělké, po 50 metrech jste po pás. Pro děti naprosto ideální! Pití na pláži dražší, plechovka pifka, nebo koly 2 éčka, zmrzlina to samé . A pozor - není pravda, co uvádí cestovka, že nejblížší

volná pláž je 2,5 km!!! Mezi placenými plážovými serisy je vždy pruh cca 50- 70 m široký, kde si pohodlně, 3 metry od moře hodíte ručníky, nebo zapíchnete svůj slunečník a je to daleko lepší, pokud máte děti, protože jste na dohled a koukáte na ně , jak řádí v moři. Kdežto, když si zaplatíte předražený plážový servis ( cca 100 e na týden), jste daleko, PLÁŽE OD MOŘE JSOU DLOUHÉ A ŠIROKÉ A MÁTE TO K MOŘI TŘEBA 100 METRŮ. Ideální k moři je pás mezi plážemi číslo 107 a 108, od hotelu tak 4 minutky pěšky. Koupačka super.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Spousta obchodů. barů restaurací, večer ruch, živo, zábava, atrakcí pro děti, nespočet obchodníků se vším, parky, poutě atd. Bylo mi ale přece jen trošku smutno z toho, když vidíte, jak Italům hrají při večeři v jejich hotelech na klávesy, pouští jim muziku, mají v hotelech různé karaoke, tanečky, hry, soutěže, totéž i rusové. Tady se skutečně ukazuje naprostá malost českých cestovek a totální nezájem o klienty v této oblasti. Alespoň tedy na tomto místě, neříkám, že všude je to stejné. Na hotelu Bacco v tomto ohledu naprosté nic a jedna velká 0 !! Ten nezájem je skutečně tristní a jen potvrzuje rčení, hlavně nám zaplať a my už se o nic nestaráme, i když zde opravdu zaplaťpánbůh nebylo moc co reklamovat. Myslím, že čtenáře budou zajímat ceny, takže orientačně , pizza v restauraci 5 - 9 e, jak kde, pivo kolem 2 až 3 e, flaška vody tak cca 2,50 e,mušle v pizzerii tak 12 - 20e, hranolky velká porce pro děti 1,50 e. Své si určitě najdete. Normální krámy o půlku levnější. Cca 4 km velké nákupní centrum, je tam třeba MC Donald, ale ten je drahý, V supermarketu levno, jinak předraženo, zboží stejné jak u nás, různé obchůdky s modou apod..Všude spousty obchodů - pakistánci, kebaby, pletení copánků, boty, hadry , no prostě Holešovická tržnice rozsetá po celé Rimini.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Za svoje peníze jsme dostali přesně to, co jsme očekávali. Není to žádný luxus, ale najíte se, vyspíte, vysprchujete, žádná špína, pozitiva z koupačky a života v Rimini převažují nad malými negativy, které když člověk chce, najde všude. My nejsme ale žádní zbyteční rýpalové, pro to píši zde tuto recenci vpodstatě velice pozitivní. Pro rodiny s dětmi, ideální pobyt, taky tak pro partu, která přijela pařit. Klid pro seniory, či romantiku , večerní západy slunce, to tady rozhodně nehledejte. Rušno, bouřlivo, pařby, ale super koupání a opalovačka. Byli jsme v Itálii po druhé, jednou Lignano, teď tady, zde oproti Lignanu je to o 300 % lepší. Ale příště sem už asi nee, tohle stačilo, pokud někdy znovu do Itálie, tak už jenom na jih. Ideální je výlet do San Marina, ale tam nemáte šanci zaparkovat, je to ale kousek, asi 30 km. Joa cesta ? Autem tam až po Bologňu super, tam potom 3 hodinová kolona. Zpátky? Běs a hrůza ! Je to z Prahy 1090 km, ale zpátky jsme to jeli 16 hodin, celý Brennerský průsmyk jedna velká kolona, téměř 200 km, no pakárna !!! Ale to bylo asi dáno tím atraktivním termínem, kdy je Italů všude mraky a taky němců a holanďanů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání